“Belang van ‘Afvaren van Lagerwal’ in het Behalen van je Watersportdiploma”

19 juni 2024

Afvaren van Lagerwal in het Zeilen: Een Belangrijke Vaardigheid voor Zeilers

In het zeilen is het kunnen afvaren van de lagerwal een essentiële vaardigheid. Dit betekent dat je in staat bent om met je boot weg te varen van de wal in de richting van het water, ook al windt de wind richting de wal. Bij Zeilschool Pean leren we jonge zeilers deze techniek onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Hieronder hebben we een video van ons YouTube-kanaal weergegeven die deze techniek uitbeeldt.

Een Belangrijk Onderdeel van het Zeilonderwijs

Het afvaren van de lagerwal is een van de belangrijkste aspecten die je moet leren tijdens je zeillessen. Het is een vaardigheid die essentieel is voor je veiligheid en die van anderen op het water. Om dit punt te verduidelijken hebben we hieronder twee video’s die het belang van deze vaardigheid benadrukken.

Voor meer informatie over onze zeillessen en het leren van deze en andere belangrijke vaardigheden, neem gerust een kijkje op onze zeilschool pagina. Of bekijk onze Instagram-pagina voor een kijkje achter de schermen van Zeilschool Pean. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Nationaal Watersportdiploma Eisen

Hier volgt een overzicht van de diplomaeis voor het Nationaal watersportdiploma waarin de vaardigheid ‘afvaren van lagerwal’ is opgenomen. Wij volgen deze eisen nauwgezet in ons zeilonderwijs.

Leeftijd:

Volwassenen

Niveau:

Niveau 3

Discipline:

Kielboot

Module:

Lagerwal

Is de module verplicht:

Verplicht

Competentie:

Afvaren van lagerwal

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident