“Belang van gesleept worden – essentiële vaardigheid voor het Watersportdiploma”

19 juni 2024

Gesleept worden in het zeilen: een belangrijke vaardigheid

In de zeilsport zijn er verschillende vaardigheden die je onder de knie moet hebben en een daarvan is het gesleept worden. Dit betekent eigenlijk dat je in je zeilboot achter een andere boot kunt aansturen. Het klinkt misschien simpel, maar het is een essentiële techniek die je veiligheid op het water kan verzekeren. Bij zeilschool Pean leren wij je deze vaardigheid op een leuke en toegankelijke manier!

Voor meer informatie

Voor meer informatie of als je vragen hebt over deze techniek of onze zeilkampen, neem gerust contact met ons op. Bezoek onze contactpagina voor alle contactinformatie.

Ook onze Instagram-pagina is een goede plek om een indruk te krijgen van onze activiteiten. Hier delen we regelmatig leuke foto’s en berichten over onze zeillessen en kampen.

Wil je graag een overzicht van ons cursusaanbod? Deze informatie vind je op onze zeilschoolpagina.


De diplomaeis voor het Nationaal Watersportdiploma

Het is belangrijk om bepaalde vaardigheden te leren voordat je je Nationaal Watersportdiploma kunt behalen. Voor de module ‘Basis’ is het leren van de competentie ‘Gesleept worden’ een optionele vaardigheid voor jongeren op niveau 1 in de discipline Kielboot.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident