Boot huren met je NWD-diploma: Hoe werkt het?

Droom je ervan om zelf een boot te huren en op avontuur te gaan op de Friese wateren? Met een NWD-3 diploma of hoger voor volwassenen maak je die droom waar. Bij Zeilschool Pean leiden we je op tot een zelfstandige zeiler of surfer, zodat je, afhankelijk van de weersomstandigheden en het type vaarwater, zelf het roer in handen kunt nemen.

Het huren van een boot vereist naast een passend diploma ook kennis van en ervaring met het specifieke boottype dat je wilt huren. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen je diploma behaalt, maar ook de nodige vaardigheden en kennis opdoet om veilig en zelfverzekerd te kunnen varen.

Bekijk onze informatieve video voor een uitgebreide uitleg over hoe je een boot kunt huren met je NWD-diploma. Ook kun je meer leren over zeilen en zelfstandig varen door onze YouTube-playlist te bekijken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een boot te huren met je NWD-diploma? Neem contact met ons op of kom langs bij Zeilschool Pean. We helpen je graag op weg naar je volgende zeilavontuur!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident