Pean buiten

Zeilschool Pean bouwt in de komende anderhalf jaar 12 waterlodges bedoeld voor de verhuur aan families, gezinnen, vakantiegangers, bedrijven en andere Friesland- en waterliefhebbers. Hieronder een beknopt overzicht van de plannen, tijdlijn en impressies. In onze berichten en andere online-media meer achtergronden en verhalen over Pean buiten.

Als eerste zo’n waterlodge huren? Je kunt je nu alvast Voorinschrijven

De plek en de huisjes
In januari 2020 zijn de eerste werkzaamheden gestart, op het noordoostelijk deel van het terrein van zeilschool Pean. Dit unieke project aan de Wijde Ee noemen we Pean buiten. De waterlodges die er gebouwd zullen worden, staan in een ecologisch mooi gebied, op gevarieerde plaatsen. Direct aan het water of meer in de begroeiing met zicht op de weilanden (zie hieronder).

 

De waterlodges krijgen alle een omvang van 70 vierkante meter plus aangrenzend deels overdekte terrassen. Van binnen zullen ze varieren in inrichting; met meer of minder slaapplaatsen, geschikt voor tussen de 4-8 personen. Vanaf Pinksteren 2020 is de eerste waterlodge, huisje N op bovenstaande kaart (voor 6 personen), te huur. De lodges zullen jaarrond te huur zijn voor een weekend, midweek, week of meerdere weken achtereen.

Tijdlijn
Fase 1:
januari 2020: start bouw waterlodge N
mei 2020: waterlodge N beschikbaar voor bezichtiging
juni 2020: waterlodges N gaat in de verhuur

Fase 2:
oktober 2020: start grondwerk overige lodges
november 2020: start bouw overige 11 huisje
maart 2021: parkaanleg (paden, verlichting en beplanting)
mei 2021: feestelijke opening Pean buiten: alle waterlodges beschikbaar voor de verhuur

Impressie en laatste nieuws over Pean buiten
Binnenkort verschijnen de definitieve tekeningen van de eerste 2 waterlodges. Hieronder vast een impressie.
Deze pagina zullen we steeds bijwerken met de recentste informatie. Ook via onze berichten, zijn gedetailleerde ontwikkelingen en verhalen te volgen.
Voor vragen of ideeën zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar via info@pean.nl en 0566 63 1392

 

De voorinschrijving is gestart; laat nu alvast uw contactgegevens achter en u krijgt als eerste de mogelijkheid om een huisje te reserveren.


									
Copyright 2020 Pean |
Ontwikkeld door Convident