Communicatie over en tijdens je zeilkamp

3 juli 2019

Nog heel even en dan gaan we los met de zomerzeilkampen

Pean verstuurt de komende twee weken naar alle inschrijvers van een zomerzeilkamp een mail met laatste info. Daarin staan de tijden, wat je wel/niet moet meenemen en hoe we contact houden met elkaar. Daarvoor zijn we onder andere Whatsapp-verzendlijsten per week aan het maken. Wil je daarop berichten ontvangen van Pean, dan moet je zelf het vaste nummer van Pean 0566631392 in je telefoon hebben opgeslagen als contact. Anders krijg je ook geen bericht via de verzendlijst van jouw week. Doe dat nu dus alvast!

En houd in de gaten of je wel mails van ons ontvangt. Heb je 12 juli nog niets ontvangen? Trek dan aan de bel, want dan is onze mail naar jou dus niet aangekomen.

Ontvangers met een mailadres met @kpnmail, @hetnet of @planet of een variant daarvan blijken nog steeds hinder te ondervinden van de recente grote landelijke storing van KPN. We proberen iedereen van info te voorzien. Maar dat lukt helaas niet 100%.  Wat je mee moet nemen op kamp vind je ook in je account onder de button “download informatie”. Ook kun je de algemene meeneemlijst downloaden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident