Cursus Zeilen in Friesland | Vaar mee met onze ervaren instructeurs!

1 december 2022

Cursus Zeilen Friesland bij Zeilschool Pean

Heb je altijd al willen leren zeilen? Dan is een cursus zeilen in Friesland bij Zeilschool Pean de perfecte keuze. Zeilschool Pean heeft al ruim 55 jaar ervaring in het organiseren van zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar.

Veiligheid en plezier staan voorop

De veiligheid van de kinderen staat bij Zeilschool Pean voorop. Daarom worden er alleen maar ervaren instructeurs ingezet die de kinderen goed begeleiden tijdens de zeilcursus. Daarnaast wordt er alleen maar goed materiaal gebruikt, zodat de kinderen optimaal kunnen genieten van het zeilen.

Kampen direct aan open vaarwater

De kampen van Zeilschool Pean worden georganiseerd direct aan open vaarwater in Friesland. Hierdoor kunnen de kinderen optimaal genieten van de natuur en het zeilen. Ze krijgen les van ervaren instructeurs en leren op een veilige manier zeilen.

Kom ook zeilen in Friesland

Wil je ook leren zeilen in Friesland? Neem dan een kijkje op de website van Zeilschool Pean. Hier kun je meer informatie vinden over de verschillende kampen en de mogelijkheden.

Kom ook genieten van de natuur en leer zeilen bij Zeilschool Pean. Klik hier om direct naar de website te gaan en je aan te melden voor een cursus zeilen in Friesland.

1. Waar kan ik een cursus zeilen in Friesland volgen?
In Friesland zijn verschillende zeilscholen waar je een cursus zeilen kunt volgen. Bijvoorbeeld Zeilschool Friesland in Joure, Zeilschool de Boarn in Heeg of Zeilschool de Klipper in Sneek.

2. Wat kost een cursus zeilen in Friesland?
De kosten voor een cursus zeilen in Friesland kunnen variëren. Het hangt af van de duur van de cursus, het aantal deelnemers en het type zeilboot.

3. Hoeveel tijd neemt een cursus zeilen in Friesland in beslag?
Een cursus zeilen in Friesland kan variëren van een paar uur tot een paar dagen. Het hangt af van de ervaring van de deelnemers en het type cursus dat je kiest.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident