CWO 3 Diploma: Haal je CWO 3 Diploma met Onze Opleidingen

26 november 2022

CWO 3 diploma behalen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt al ruim 55 jaar zeilkampen aan voor kinderen van 8-18 jaar. Deze kampen worden georganiseerd direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij deze kampen voorop.

CWO 3 diploma

Tijdens de zeilkampen kunnen kinderen ook het CWO 3 diploma behalen. Dit diploma is een erkend diploma en staat voor “Certificaat Windsurfvaardigheid”. Met dit certificaat kun je zelfstandig windsurfen op een recreatieve locatie.

Lespakket

Tijdens de zeilkampen wordt er door ervaren instructeurs lesgegeven in een kleine, veilige groep. In het lespakket worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Windsurfen
  • Zeilen
  • Kennis van de vaarregels
  • Gebruik van navigatie-apparatuur
  • Kennis van de weersomstandigheden
  • Kennis van de omgeving

De lessen worden gegeven met goed materiaal, waaronder verschillende soorten zeilboten, windsurfplanken en kleine motorboten.

Voorbereiding

Het is mogelijk om je voor te bereiden op het CWO 3 diploma. Zo kun je bijvoorbeeld alvast de theorie leren en je eigen materiaal aanschaffen. Ook kun je alvast oefenen met het zeilen en windsurfen.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en bereid je voor op het behalen van je CWO 3 diploma. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te helpen bij het behalen van dit diploma. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilkampen en het behalen van het CWO 3 diploma.

Kom langs bij Zeilschool Pean en bereid je voor op het behalen van je CWO 3 diploma. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilkampen!

1. Wat is een cwo 3 diploma?
Antwoord: Een cwo 3 diploma is een diploma dat wordt afgegeven door de Centrale Examencommissie (CEC) na het succesvol afronden van een examen in een specifieke vakgebied.

2. Wat zijn de voordelen van een cwo 3 diploma?
Antwoord: Een cwo 3 diploma geeft aan dat je een bepaald vakgebied op een hoog niveau hebt bestudeerd. Het verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt en kan je helpen bij het verkrijgen van een betere baan.

3. Waar kan ik een cwo 3 diploma halen?
Antwoord: Een cwo 3 diploma kan worden gehaald bij een erkende opleiding of school. Neem contact op met de school of instelling om meer informatie te krijgen over de vereisten en mogelijkheden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident