CWO Zeilschool | Leer Zeilen in Nederland | Cursussen & Bootverhuur

15 december 2022

CWO Zeilschool Pean: 55 jaar ervaring in veiligheid en plezier

Het team van Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Onze liefde voor het zeilen, de natuur en het plezier dat onze deelnemers ervaren staat voorop.

Veiligheid en goed materiaal

We zorgen ervoor dat onze deelnemers veilig kunnen zeilen. Onze ervaren instructeurs hebben allemaal een CWO-diploma en geven de deelnemers de juiste kennis en vaardigheden mee. Daarnaast hebben we goed materiaal, waaronder moderne zeilboten en kajuitzeilboten.

Ervaringen delen met anderen

We nodigen onze deelnemers uit om hun ervaringen met anderen te delen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals een kampvuur, een spelletjesavond of een strandwandeling. We zorgen ervoor dat de deelnemers zich thuis voelen en dat ze plezier hebben.

Kom zeilen met Zeilschool Pean

Kom je ook zeilen met Zeilschool Pean? Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te helpen bij het leren zeilen. We bieden een veilige omgeving, goed materiaal en veel plezier. Klaar om te gaan? Klik hier voor meer informatie over onze zeilschool.

1. Wat is een cwo zeilschool?
Antwoord: Een cwo zeilschool is een zeilschool die is gecertificeerd door de Centrale Vereniging voor de Watersport (CWO). Deze zeilschool biedt cursussen en trainingen aan voor mensen van alle leeftijden, waarmee ze de basisvaardigheden van het zeilen kunnen leren.

2. Wat leer je bij een cwo zeilschool?
Antwoord: Bij een cwo zeilschool leer je de basisvaardigheden van het zeilen, zoals het bedienen van de zeilen, het navigeren, het omgaan met de wind en het beheersen van de boot. Daarnaast leer je ook over het weer, de regels van de zee en de veiligheid op het water.

3. Waarom zou ik een cwo zeilschool kiezen?
Antwoord: Door te kiezen voor een cwo zeilschool kun je er zeker van zijn dat je de beste kwaliteit les krijgt. Deze zeilschool is gecertificeerd door de Centrale Vereniging voor de Watersport, wat betekent dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast kun je er ook zeker van zijn dat je veilig bent op het water, omdat de instructeurs op deze zeilschool geschoold zijn in het omgaan met de veiligheid op het water.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident