“De rol van de zeilboot onderdelen in het behalen van je Nationaal Watersportdiploma”

9 mei 2024

Alles over de onderdelen van een zeilboot

Of je nu een beginnende zeiler bent of al enige ervaring hebt, het herkennen van de belangrijke onderdelen van een zeilboot is cruciaal. We praten dan over onder andere de giek, mast, roer, zeil en schoot. Onderstaande video laat zien welke onderdelen dit precies zijn.


Een kijkje in onze zeilschool

Voor meer gedetailleerde informatie over elk afzonderlijk onderdeel hebben we nog twee meer specifieke video’s. Neem vooral een kijkje en begin jouw zeilavontuur bij Zeilschool Pean!
Meer weten? Neem contact op

Wil je meer leren over zeilen? Ben je benieuwd naar onze zeilkampen en cursussen? Neem dan een kijkje op onze cursuspagina of neem contact met ons op. Wist je dat we ook actief zijn op Instagram? Daar delen we regelmatig mooie foto’s en updates van onze zeilavonturen.

De eisen van het Nationaal watersportdiploma

Bij Zeilschool Pean krijgen we veel vragen over het Nationaal watersportdiploma. Voor de jeugd op niveau 1 in de discipline Zwaardboot 1-mans is het goed om te weten dat het herkennen van de onderdelen van de boot verplicht is. Het maakt deel uit van de theorie. Meer informatie hierover vind je op onze cursuspagina.


Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident