“Een Schoolreis voor Vmbo 1: Geniet van een Onvergetelijke Dag!”

26 juli 2022

Geniet van een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean

Een onvergetelijke schoolreis met Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een onvergetelijke schoolreis voor je vmbo-klas? Dan is Zeilschool Pean de ideale locatie! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur omgeven door weiland en water. Hier kunnen jullie genieten van een uitgebreid watersportprogramma met verschillende activiteiten zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten, waterskien en nog veel meer.

Gastvrijheid en comfort

Bij Zeilschool Pean staan gastvrijheid en comfort voorop. We bieden een uitgebreid verblijf met verschillende slaapmogelijkheden, waaronder een slaapzaal, stacaravans en een camping. Daarnaast verzorgen we ook graag uitstekende maaltijden (ontbijt, lunch en 3 gangen diner).

Geschikt voor alle leeftijden

Onze schoolkampen zijn geschikt voor alle leeftijden. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Zo kunnen de leerlingen veel leren over de natuur, de omgeving en het zeilen.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis voor je vmbo-klas. We bieden een uitgebreid watersportprogramma met verschillende activiteiten, gastvrijheid en comfort, en een uitgebreid aanbod aan activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Bekijk onze groepsaccommodaties voor scholen en boek vandaag nog je schoolreis bij Zeilschool Pean!

1. Waar gaat de schoolreis van vmbo 1 naartoe?
De schoolreis van vmbo 1 gaat naar een bestemming die door de school wordt bepaald.

2. Wat kost de schoolreis van vmbo 1?
De kosten van de schoolreis van vmbo 1 verschillen per bestemming en per aanbieder.

3. Wat kun je verwachten van de schoolreis van vmbo 1?
De schoolreis van vmbo 1 biedt leerlingen de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe plekken te ontdekken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om culturele bezienswaardigheden te bezoeken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident