Erfvernieuwing zeilschool afgerond

26 februari 2016

De afgelopen weken stond het erf bij Pean behoorlijk op zijn kop. Het beton is voor het grootste deel van het erf verwijderd. De tafeltennistafel en het grote schaakbord staan straks in het groen. De toegang naar de beide parkeerplaatsen is inmiddels geheel bestraat. Ook de toegang naar de infobalie is vernieuwd.

Thomassen uit Akkrum, is 29 febr. begonnen met het verwijderen van bijna alle betonplaten. Daarna zijn in de loop van de week buizen voor de waterafvoer geplaatst en doek aangebracht daar waar straks een geheel bestrate weg komt, vanaf de grote boom met de brievenbus tot aan de parkeerplaatsen. Week 1 van de geplande drie weken werkzaamheden is voorspoedig verlopen.

In de tweede week kon er helaas alleen op maandag gewerkt worden. Sneeuw, hagel en regen veranderden het erf in een mum van tijd in een modderpoel. Banden stellen was onmogelijk.

Gelukkig kon vanaf 7 maart weer behoorlijk voortgang worden geboekt. Op de foto’s hieronder een indruk van de werkzaamheden die doorliepen tot eind maart. Nu moet alleen het gras nog gaan groeien. 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident