#ERROR!

21 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 51 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 51 personen? Kies dan voor Zeilschool Pean in Friesland. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is de perfecte accommodatie voor groepen van 51 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen een groepsaccommodatie. We bieden ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur, en we geven ook zeillessen. Daarnaast verzorgen we graag alle catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf de prachtige omgeving en de vele mogelijkheden die we bieden. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf met je groep. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de ideale groepsaccommodatie voor 51 personen. Klik hier voor meer informatie en boek direct je verblijf!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 51 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 51 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb of TripAdvisor.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 51 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 51 personen kunnen verschillen, afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de prijs.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 51 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 51 personen kunnen verschillen, afhankelijk van de verhuurder. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de voorwaarden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident