“Essentiële vaardigheden voor het bedienen van de buitenboordmotor – Een vereiste voor je Nationaal Watersportdiploma”

19 juni 2024

Omgaan met de Buitenboordmotor bij het Zeilen: Een Essential Skill

Wanneer je een boot met een buitenboordmotor bestuurt, zijn er drie fundamentele vaardigheden die elke zeiler moet beheersen: de motor starten, stoppen en het vaartuig rechtuit sturen. Deze essentiële skills zijn cruciaal om veilig en met vertrouwen het water op te gaan.

Starten, Stoppen en Rechtuit Varen

Of je nu aanlegt, uitvaart of je simpelweg over het water beweegt, het correct omgaan met de buitenboordmotor is van groot belang. Het starten en stoppen van de motor moet soepel en zeker gebeuren, en het handhaven van de juiste vaarrichting is essentieel voor een optimale vaarervaring.

Meer Weten?

Wil je meer weten over omgaan met buitenboordmotoren of onze zeillessen in het algemeen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie. Je kunt ook eens een kijkje nemen op onze Instagram pagina voor de laatste updates. Voor een volledig overzicht van ons cursusaanbod, ga je naar onze zeilschool pagina.

Diplomaeis Nationaal Watersportdiploma

Leeftijd: Jongeren

Niveau: Niveau 3

Discipline: Kielboot

Module: Buitenboordmotor

Is de module verplicht: Optioneel

Competentie: Buitenboordmotor

Bij ons leer je niet alleen zeilen, maar ook hoe je een boot met buitenboordmotor kunt besturen. Ontdek de mogelijkheden bij Zeilschool Pean!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident