Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondzeilcursus

28 mei - 18:30 tot 3 jul - 21:30

€295
Avondzeilen

Voor volwassenen in 2019: avondzeilcursussen – CWO-zeilles in valk of laser Pico

Dinsdag- of woensdagavond CWO-zeilcursus
Heb je nog nooit gezeild en zou je het graag willen leren? Of kun je al zeilen maar wil je meer leren over zelfstandig zeilen, dan is deze cursus geschikt voor jou. Deze CWO-cursus is erop gericht om zelfstandig te leren varen onder steeds moeilijkere omstandigheden. Je moet minimaal 16 jaar zijn om mee te kunnen doen. Deze cursus bevat alle onderdelen van zeilen:

  • tochtvaren
  • wedstrijdvaren
  • aanleggen en afvaren
  • benodigde vaaregels etc.

Tijdens de cursus is het mogelijk een CWO-diploma te halen op niveau 1, 2 en 3. Je kunt je inschrijven voor een cursus in de kielboot of in de zwaardboot.

Boek hier de avondzeilcursus!

Valk
De valk is een kielboot waarin je met 3-4 personen zeilt. Erg geschikt voor het zeilen van tochten door Friesland. Daarnaast zijn er wedstrijden in de valk (denk bijvoorbeeld aan de Sneekweek) en is een valk veelvuldig te huur.

Zwaardboot
De zwaardbootcursus krijg je in de Laser of laser Pico afhankelijk van je zeilervaring. Deze sportieve zeilboten vaar je alleen. Je krijgt les in een groep van ongeveer 5 personen. De zwaardboten zijn snel maar ook gevoelig voor fouten; het kan dan ook goed zijn dat je een keer omslaat……Daarom krijg je een wetsuit van Pean te leen tijdens deze cursus (als je die zelf niet hebt).

Deze avondcursussen starten we met een gezamenlijk diner in de week van 28 mei, om 18:30 uur. Daarna nemen we de gang van zaken tijdens de cursus door. Je krijgt dan ook alvast de eerste theorie aangeboden van het zeilen.

De zeilavonden zijn dinsdag en woensdag. We starten iedere avond om 18:30 en gaan rond 21:30 weer van het water af.

Inschrijven voor valk of zwaardboot.

Lesdata
Dinsdagavonden: 2, 11, 18, 25 juni en 2 juli
Woensdagavonden: 3, 12, 19, 26 juni en 3 juli

Gegevens

Begin:
28 mei - 18:30
Einde:
3 jul - 21:30
Kosten:
€295

Locatie

Zeilschool Pean
Copyright 2019 Pean |
Ontwikkeld door Convident