FAQ Accommodaties

Klik op een onderwerp of vraag voor meer info.

Aankomst en vertrek

Wanneer kan ik in de accommodatie?

Dat is per huurperiode verschillend. Op je bevestiging staan de tijdstippen van aankomst en vertrek. Standaard weekendhuur is aankomst vrijdag 17.00 uur- vertrek zondag 18.00 uur. Midweekhuur: aankomst maandagochtend 11.00 uur – vertrek vrijdagmiddag 13.00 uur (slaapkamers leeg om 10.00 uur). Afwijken van deze tijden is alleen mogelijk in overleg. Dit is afhankelijk van andere groepen voor of na jullie verblijf.

Ik kom later, is er nog iemand?

Geen probleem als je de afgesproken tijd niet redt. In principe zijn we tot 17:30 aanwezig. Als je vooraf meldt hoe laat je er denkt te zijn, proberen wij er ook te zijn. Lukt dat niet, dan zorgen we ervoor dat je sowieso de accommodatie in kunt. Wij komen dan later op de avond of de volgende ochtend om kennis te maken. Zo nodig geven we eerst telefonisch uitleg over een aantal zaken.

Mogen we alvast wat spullen brengen?

Meestal kan dat wel, maar het hangt af van de bezetting. Overleg dit altijd vooraf en laat een  bedrijf of deelnemers niet onaangekondigd materialen of boodschappen bezorgen bij Pean.

Zijn er bijkomende kosten?

Zijn er meerkosten op de basishuurprijs?

Ja, Pean berekent toeristenbelasting door (€ 1 p.p.p.n.) en schoonmaakkosten. In de wintermaanden ook stookkosten. Bij zelfverzorgende groepen is tevens borg verschuldigd van € 250. Daarmee verrekenen we eventueel missende of kapotte inventaris, schade aan het gebouw of kosten voor extra schoonmaak.

Mogen we een extra camper of caravan neerzetten of een eigen boot voor de wal leggen?

Ja, in de meeste perioden kan dat. Maar we willen dat wel vantevoren weten. De prijs van een overnachting is bij huur van een accommodatie € 7,50 per kampeermiddel per nacht.

Voorzieningen

Zijn er schoonmaakmiddelen en toiletpapier aanwezig?

Ja, theedoeken, vaatdoeken, schoonmaakmiddelen, koffiefilters voor de grote koffiekannen en  zijn aanwezig in de accommodaties. Toiletpapier is er voldoende voor de dag van aankomst. Blijf je langer, dan zorg je daar voor de rest van de verblijfstijd zelf voor.

We willen onze eigen muziek ten gehore brengen, kan dat?

Ja, dat is heel eenvoudig met een USB of gebruik je eigen playlist op onze computergestuurde installatie. Het is niet toegestaan een eigen muziekinstallatie in de accommodatie aan te sluiten.

Heeft Pean een beamer en scherm?

Ja die hebben we te huur voor € 25 per dag. Vooraf aanvragen, want deze staat niet standaard opgesteld.

Is er een televisie?

Nee in principe niet, want deze blijkt nauwelijks gebruikt te worden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident