Fijne Pean-ervaringen

29 december 2021

Ieder jaar komen er honderden cursisten op ons terrein, en allemaal leren ze (natuurlijk) zeilen, maken ze nieuwe vrienden, hebben ze enorm veel lol én genieten ze van een week in de frisse Friese buitenlucht!

Na de kampen is het natuurlijk altijd super leuk om de ervaringen van onze cursisten te horen. Na de kampen komen de eerste reacties meestal binnen als reviews, en ook wanneer er geboekt wordt voor het volgende jaar horen we de verhalen graag aan! We hebben er een aantal voor je verzameld, leuk om te lezen.

Betrokkenheid en enthousiasme

Onze instructeurs vinden het belangrijk dat echt iedereen die komt zeilen op Pean een geweldige zeilweek heeft. We zijn daarom blij te lezen dat dat is gelukt!

“Ik ben een bezorgde moeder en dat komt mede door de slechthorendheid van mijn zoon. Hoe het team daarmee is omgegaan is fenomenaal! Ik wens ieder kind de betrokkenheid en enthousiasme die het team daarmee liet zien. Zeker de directe begeleiding, jullie enthousiasme en gemak in gebruik van zijn hulpmiddelen, hebben het grote verschil gemaakt.”

Wéér twee nieuwe zeilers

Dat cursisten na hun zeilweek op Pean meteen roepen dat ze wéér willen komen is natuurlijk het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

“We hebben twee zeilers er bij in de familie! Ondanks het storm- en regenachtige weer vonden ze het fantastisch! Twee dagen na thuiskomst zijn ze nog niet uitverteld. Ze hebben het over de lol samen, de goede sfeer, over alles wat ze geleerd hebben over zeilen en over het lekkere eten! Zoon wil in de herfstvakantie weer!”

Heimwee

Kampvuur, kamplied en planeren: de drie pijlers van een geslaagd zeilkamp! 🙂

“Ik ga al jarenlang met veel plezier naar deze zeilschool. Het eten is heerlijk, de avondspellen creatief en de uren op het water zijn altijd goed doordacht en leerzaam. De instructeurs zijn altijd enthousiast en hebben altijd het beste voor. De slaapkamers zijn schoon en netjes. Na een week hier gezeild te hebben, heb ik altijd heimwee naar de avonden bij het kampvuur, het zingen van het kamplied en het planeren over het water. Daarom een vijfsterren review!”

Goede instructie

En natuurlijk verdienen ook de instructeurs een groot compliment. Zo ook te lezen in dit bericht:

“Onze dochter (12) heeft een super leuke zeilweek gehad. Goede begeleiding van aardige en goed opgeleide instructeurs. Veel gezelligheid, duidelijke theorielessen en dat op een prachtige locatie. Daarnaast een leuk avondprogramma en goed verzorgde maaltijden. Tot volgend jaar!”

Tot volgend jaar!

En dat is zomaar een kleine greep uit de reacties die we binnenkregen. We hopen natuurlijk iedereen volgend jaar weer te zien op Pean. Wil jij volgend jaar weer komen én gebruik maken van de vroegboekkorting?

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident