“Friese Zeilschool: Begin je Zeilavontuur in Friesland!”

8 december 2022

Zeilschool Pean biedt kinderen van 8-12 jaar de ultieme beleving op het open water! Bij onze zeilschool in Friesland staan we voor kwaliteit en veiligheid. Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat ieder kind met plezier en zelfvertrouwen zijn of haar vaardigheden verder ontwikkelt. Wij bieden aparte lesgroepen voor kinderen van 8-12 jaar, waarbij de veiligheid voorop staat.

Tijdens onze kampen staat plezier voorop. Onze begeleiders helpen de kinderen om hun vaardigheden te verbeteren en het plezier in het zeilen te vergroten. Met een groot aantal activiteiten, die aansluiten bij de leeftijden van de kinderen, rondom het zeilen, zorgen we voor veel afwisseling en een optimale beleving.

Onze Zeilschool in Friesland biedt kinderen een uniek kamp aan direct aan open vaarwater. Het prachtige Friesland is hierbij uitermate geschikt om te leren zeilen. We zorgen ervoor dat de kinderen de basis leren en deze vervolgens kunnen toepassen op het open water. Hierbij leren ze omgaan met de wind, de stroming en het weer.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een unieke zeilervaring! Wij bieden kinderen van 8-12 jaar een kamp met veel plezier, veiligheid en zelfvertrouwen direct aan open vaarwater in Friesland. Laat je kind de natuur in Friesland ervaren en de basis leren van het zeilen!

1. Waar is de zeilschool in Friesland gevestigd?
Antwoord: De zeilschool is gevestigd in het Friese watersportcentrum Langedijk, aan de oevers van het IJsselmeer.

2. Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de zeilcursus?
Antwoord: De minimale leeftijd voor deelname aan de zeilcursus is 8 jaar.

3. Wat zijn de openingstijden van de zeilschool?
Antwoord: De zeilschool is geopend van maandag tot en met zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

4. Wat zijn de kosten voor een 5-daagse zeilcursus?
Antwoord: De kosten voor een 5-daagse zeilcursus bedragen €395,- per persoon.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident