Chalet Lamu Love – 2-4 personen

Vanaf €250

Chalet Lamu Love
Dit vakantiehuis staat op een heel bijzondere plek; direct aan de Wijde Ee, een van de mooiste meren in hartje Friesland. De naam komt van een archipel van eilanden in het Noorden van Kenia – een paradijsje! Op het riante terras aan het water – dat bij het chalet hoort – ziet u de mooiste zeilboten aan u voorbijtrekken. Regelmatig kunt u genieten van een prachtige zonsondergang!

De plek
Chalet Lamu Love ligt direct aan de Wijde Ee bij zeilschool Pean. Het is een klein, rustig gelegen park met slechts vijf andere huisjes. Het chalet is uitermate geschikt voor een stel of een familie (van 4). Het is knus ingericht en heeft twee slaapkamers. Verder is het chalet is omgeven door een riant terras waar u heerlijk uit de wind zit. Uw eigen tuin is 300 m2!

Het huisje is inclusief GRATIS handdoeken en theedoeken. In de kast ligt beddengoed. Bij gebruik vragen wij 10 euro per set. Als we het vooraf weten, maken we de bedden graag voor u op.  Heeft u zin om te zeilen/varen?! Dan kunt u bij Pean zeil- en motorboten huren. Eén optimist ligt al voor u klaar, die kunt u zo gebruiken. Bootje ligt op de steiger, zeil onder de bank in het huisje.

Reis ernaar toe
U bereikt deze locatie via een slingerweggetje. In de directe omgeving bevinden zich diverse boerenbedrijven. Misschien gebeurt het u dat de boer zijn koeien net binnenhaalt, dan moet u even wachten totdat alle dames de weg overgestoken zijn.

In het centrum van Akkrum – op 5 km afstand – zijn leuke winkels, een supermarkt, slager, bakker, drogist en wat heerlijke restaurantjes. Wat ook leuk is, is om een bootje te huren en naar de overkant te varen. Daar bevindt zich het dorpje Grou met de beste ijssalon uit de omstreken.

Akkrum heeft een NS station, indien gewenst halen we u graag op van het station.

Overige gasteninformatie

  • Het huisje heeft gratis WIFI en TV.
  • In het hoogseizoen zijn wij altijd ergens op het terrein te vinden om uw vragen te beantwoorden
  • Het huisje is alleen via gras te bereiken. Het huisje staat op veengrond, dat bij regen heel lang nat blijft. Kaplaarzen of dichte wandelschoenen zijn dan wel handig.
  • Het terras rondom het huisje is afgeschermd met een hek, zodat kleine kinderen zonder risico bij het water te kunnen komen, vrij kunnen rondlopen en spelen.
Copyright 2019 Pean |
Ontwikkeld door Convident