De Berch (16-40 personen)

Vanaf €1750
Over deze ruimte
Deze accommodatie is het hele jaar door in trek bij rustige vriendengroepen, collega’s, kleine schoolgroepen en families. De unieke ligging direct aan open vaarwater en in Nationaal Park de Alde Feanen maakt deze plek geschikt voor natuur en watersportliefhebbers. Een eigen grasveld tot aan de waterkant hoort erbij, met terrassen en een aangebouwde serre. De lange eigen steiger biedt een schitterend uitzicht over de Friese wateren.
De groepsaccommodatie staat op de plek van de voormalige hooiberg, vandaar de naam Berch. Met een knusse verblijfsruimte, tuinkamer en 11 slaapkamers biedt het gebouw onderkomen aan groepen tot 40 (max. 50 met kinderen). In de koudere maanden is de accommodatie geschikt voor groepen tot ca. 30 personen, omdat de tuinkamer niet verwarmd is. Zeker in de winter adviseren we grotere groepen te verblijven in onze accommodatie Jister, aangezien deze over een grotere leefruimte beschikt. Voor kleine gezelschappen is Natuurhuis Goudule op Pean-buiten zeer geschikt. We denken graag mee over de meest geschikte verblijfsruimte voor jouw gezelschap!
We bieden op de locatie verschillende groepsactiviteiten aan denk aan; zeilen, fietsen, sloepvaren, Escape Island, suppen en kanovaren. Ook kan onze kok geweldige maaltijden voor jullie bereiden. Ook kunnen we bedlinnen verzorgen. In overleg met jullie stellen we met veel plezier een geweldig arrangement samen als daar behoefte aan is.

Indeling gebouw

Op de begane grond bevindt zich de keuken, knusse verblijfsruimte, sanitair en drie slaapkamers (14 bedden in totaal). Boven zijn nog 8 slaapkamers (38 bedden) en een toilet. Alle slaapkamers beschikken over een eigen wastafel. Het overig sanitair is gezamenlijk (4 douches en 7 toiletten). Op alle bedden ligt een kussen. Het is mogelijk om eigen slaapzakken mee te nemen en alleen hoeslaken en kussensloop te huren, of een volledig lakenpakket inclusief dekbed te huren. Uiteraard mag je ook al het beddengoed zelf meenemen.

Slaapkamers

6x vierpersoonskamer
4x zespersoonskamer
1x tweepersoonskamer

De open keuken is zeer compleet. Alle materialen om voor 40 personen maaltijden te bereiden zijn aanwezig. Ook schoonmaakmiddelen, theedoeken, vaatdoeken etc. zijn aanwezig.

  • 8 kookpitten en grote oven (op gas)
  • magnetron, broodrooster, waterkoker
  • professionele afwasmachine
  • 2 koelkasten en een vriezer
  • Bravilor koffiezetapparaat (snelfilter koffiemaling)

 

Ligging

De accommodatie ligt direct aan het meer, de Peanster Ee. Een eigen grasveld tot aan de waterkant hoort erbij, met terrassen en vuurstookplaats. De lange eigen steiger biedt een schitterend uitzicht over de Friese meren.

Voorzieningen

De open keuken is zeer compleet. Alle materialen om voor 40 personen maaltijden te bereiden zijn aanwezig. Ook schoonmaakmiddelen, theedoeken, vaatdoeken etc. zijn aanwezig.

  • 8 kookpitten en grote oven (op gas)
  • magnetron, broodrooster, waterkoker
  • professionele afwasmachine
  • 2 koelkasten en een vriezer
  • Bravilor koffiezetapparaat (snelfilter koffiemaling)

Boek een verblijf in Berch als je op zoek bent naar:

-een verblijf in de natuur aan open vaarwater
-een heerlijk gezellig, rustig samenzijn met vrienden, familie, klasgenoten of collega’s
-verblijf voor een gezelschap van 16-35 personen

Andere dingen waar je op moet letten

Het groepshuis is gelegen op een rustig vakantiepark. Ons vakantiepark met 2 groepsaccommodaties en 12 vakantiehuizen, is de perfecte plek voor iedereen die van watersporten en natuurbeleving houdt. Verblijf je bij Pean? Dan ben je nooit alleen op het terrein. De mensen die Pean bezoeken komen voor een gezellig samenzijn in de natuur. Om die reden is deze accommodatie niet geschikt voor groepen die komen om uitbundig feest te vieren.

De accommodatie is voorzien van een goede muziekinstallatie. Het gebruik van eigen muziekinstallaties is dan ook niet toegestaan in onze accommodatie en op ons terrein. Buiten het gebouw mag er in geen geval muziek hoorbaar zijn.

Wilt u activiteiten ondernemen bij ons, kijk dan bij onze actieve arrangementen of bij boten huren
We verzorgen in principe ook de catering. De maaltijdprijzen zijn op aanvraag.

Beschikbaarheid & prijzen

Tarieven accommodatie 2024

Tarieven accommodatie 2025

Eén van de groepen die te gast was op Pean maakte deze video van hun bezoek. Zo ziet je verblijf er uit!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident