De Berch 14-40 personen

Vanaf €1440

Deze accommodatie is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door in trek bij sportverenigingen, vriendenclubs, kleine schoolgroepen en familiegroepen.

De groepsaccommodatie Berch heet zo omdat deze staat op de plek van de voormalige hooiberg. Met een knusse verblijfsruimte, een  tuinkamer en 11 slaapkamers biedt het gebouw onderkomen aan groepen tot maximaal 50 personen. In de koudere maanden is de accommodatie geschikt voor groepen tot ca. 40 personen. De tuinkamer is namelijk niet verwarmd.

Indeling gebouw
Op de begane grond bevindt zich de keuken, verblijfsruimte, sanitair en drie slaapkamers (14 bedden in totaal). Boven zijn nog 8 slaapkamers (38 bedden) en een toilet. Alle slaapkamers hebben een wastafel op de kamer. Het overig sanitair is gezamenlijk (4 douches en 7 toiletten). Op alle bedden ligt een kussen met ondersloop.  Je kunt een onderhoeslaken en kussensloop huren en zelf een slaapzak meenemen. Alternatief is een compleet lakenpakket inclusief dekbed met overtrek huren. Bekijk de plattegrond Berch.

Indeling  slaapkamers
6x vierpersoonskamer
4x zespersoonskamer
1x tweepersoonskamer

Ligging
De accommodatie ligt direct aan het meer, de Peanster Ee. Een eigen grasveld tot aan de waterkant hoort erbij, met terrassen en vuurstookplaats. De lange eigen steiger biedt een schitterend uitzicht over de Friese meren.

Voorzieningen
De open keuken is zeer compleet. Alle materialen om voor 50 personen maaltijden te bereiden zijn aanwezig. Ook schoonmaakmiddelen, theedoeken, vaatdoeken etc. zijn aanwezig.

  • 8 kookpitten en grote oven (op gas)
  • magnetron, broodrooster, waterkoker
  • professionele afwasmachine
  • 2 koelkasten en een vriezer
  • Bravilor koffiezetapparaat (snelfilter koffiemaling)

Tarieven accommodaties 2022
Tarieven accommodaties 2023

Wilt u activiteiten ondernemen bij ons, kijk dan bij onze actieve arrangementen of bij boten huren

We kunnen de catering in zijn geheel of voor een deel verzorgen.

Copyright 2022 Pean |
Ontwikkeld door Convident