De Berch (14-40 personen)

Vanaf €1585

Deze accommodatie is geschikt voor alle leeftijden en is het hele jaar door in trek bij sportverenigingen, vriendenclubs, kleine schoolgroepen en familiegroepen.

De groepsaccommodatie Berch heet zo omdat deze staat op de plek van de voormalige hooiberg. Met een knusse verblijfsruimte, tuinkamer en 11 slaapkamers biedt het gebouw onderkomen aan groepen tot 40 (max. 50 met kinderen). In de koudere maanden is de accommodatie geschikt voor groepen tot ca. 30 personen, omdat de tuinkamer niet verwarmd is.

Indeling gebouw

Op de begane grond bevindt zich de keuken, verblijfsruimte, sanitair en drie slaapkamers (14 bedden in totaal). Boven zijn nog 8 slaapkamers (38 bedden) en een toilet. Alle slaapkamers beschikken over een eigen wastafel. Het overig sanitair is gezamenlijk (4 douches en 7 toiletten). Op alle bedden ligt een kussen met ondersloop. Het is mogelijk om eigen slaapzakken mee te nemen, alleen onderhoeslaken en kussensloop te huren, of een volledig lakenpakket inclusief dekbed te huren. Bekijk de plattegrond Berch.

Indeling  slaapkamers

6x vierpersoonskamer
4x zespersoonskamer
1x tweepersoonskamer

Ligging

De accommodatie ligt direct aan het meer, de Peanster Ee. Een eigen grasveld tot aan de waterkant hoort erbij, met terrassen en vuurstookplaats. De lange eigen steiger biedt een schitterend uitzicht over de Friese meren.

Voorzieningen

De open keuken is zeer compleet. Alle materialen om voor 40 personen maaltijden te bereiden zijn aanwezig. Ook schoonmaakmiddelen, theedoeken, vaatdoeken etc. zijn aanwezig.

  • 8 kookpitten en grote oven (op gas)
  • magnetron, broodrooster, waterkoker
  • professionele afwasmachine
  • 2 koelkasten en een vriezer
  • Bravilor koffiezetapparaat (snelfilter koffiemaling)

Wilt u activiteiten ondernemen bij ons, kijk dan bij onze actieve arrangementen of bij boten huren

We verzorgen in principe ook de catering. De standaardmaaltijdprijzen vind je onder tarieven accommodaties 2023

Beschikbaarheid & Prijzen

Tarieven accommodaties 2023

Eén van de groepen die te gast was op Pean maakte deze video van hun bezoek. Zo ziet je verblijf er uit!

Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident