De Jister 30-77 personen

Vanaf €1550

De Jister is de grootste accommodatie van Pean. Geschikt voor alle leeftijden. Deze is meestal in gebruik door grotere schoolgroepen, zeilverenigingen en muziekgroepen. Voor feesten en bedrijfsuitjes is het de uitgelezen plek.

De naam Jister staat voor de plek waar vroeger in de weide de koeien bijeen werden gedreven om gemolken te worden. De accommodatie biedt met haar grote verblijfsruimte een ideaal verblijf voor groepen tot 77 personen. Uitbreiding van de ruimte (tot 120 personen) is mogelijk door de Sinnekant erbij te huren. Blijft u overnachten dan vindt u daarvoor 8 slaapkamers in een apart gebouw, het Bûthús. Extra slaapkamers (4-persoons) zijn te huur in het slaapchalet.

Indeling gebouw
De verblijfsruimte heeft meerdere zithoeken, een open haard en een bar met tap.  Er is een muziekinstallatie met usb-aansluiting  en een goed gestemde piano aanwezig. De grote professionele keuken is geschikt voor het maken van maaltijden tot ca 120 personen.  Het slaapgedeelte bevindt zich in een ander gebouw het Bûthús. Er zijn 8 slaapkamers met in totaal 61 bedden. Deze zijn alle voorzien van stapelbedden. Het sanitair bevindt zich op de begane grond. Alle bedden zijn voorzien van een hoeslaken om het matras en een kussen met kussensloop. Een dekbedset is te huur; anders zelf slaapzak meenemen. Is uw groep groter dan 61 personen, dan kunt u het slaapchalet bijhuren (4 slaapkamers met elk 4 bedden). Het is ook mogelijk een paar eigen tenten of caravans op het terrein bij te plaatsen.

Indeling slaapkamers Bûthús
1x zespersoonskamer
2x zevenpersoonskamer
4x achtpersoonskamer
1x negenpersoonskamer

Extra slaapchalet
4x vierpersoonskamer

Buiten voorzieningen
Buiten heeft u de beschikking over een groot grasveld met volleybalnet, een sportveld, groot schaakbord, tafeltennistafel en terrassen met tuinmeubilair. Er is een waterglijbaan die uitkomt in het meer.

Professionele keuken
De grote keuken is praktisch en zeer compleet ingericht met o.a.:

  • grote koelkast & grote vrieskast
  • 8-pits gasfornuis
  • 2 heteluchtovens
  • kantelbare braadslede
  • KitchenAid keukenmachine
  • magnetron
  • professionele afwasmachine
  • 2 prof. koffiezetapparaten & waterkokers
  • broodrooster, etc

Verder alle benodigd keukengerei om met maximaal 120 personen te eten. Keukenlinnen en schoonmaakmiddelen zijn eveneens aanwezig. De plattegrond van de Jister en Bûthús en kamerindeling zijn handig voor de organisatie van uw verblijf op Pean.

Wilt u activiteiten ondernemen bij ons, kijk dan bij onze actieve arrangementen of bij boten huren

Jister_plattegrond

Kamerindeling Buthus Chalet

Copyright 2018 Pean |
Ontwikkeld door Convident