De Jister (30-78 personen)

Vanaf €2275

De Jister is de grootste accommodatie van Pean. Geschikt voor alle leeftijden. Deze is meestal in gebruik voor grotere schoolgroepen, zeilverenigingen en muziekgroepen. Voor feesten en bedrijfsuitjes is het de uitgelezen plek.

De naam Jister staat voor de plek waar vroeger in de weide de koeien bijeen werden gedreven om gemolken te worden. De accommodatie biedt met haar grote verblijfsruimte een ideaal verblijf voor groepen tot 78 personen. Uitbreiding van de ruimte (tot 120 personen) is mogelijk door de Sinnekant (extra zaal en ruim terras) erbij te huren. Blijft u overnachten dan vindt u daarvoor 8 slaapkamers in een apart gebouw, het Bûthús (62 bedden). Extra slaapkamers zijn te huur in het slaapchalet (16 bedden).

Indeling gebouw

De verblijfsruimte heeft meerdere zithoeken, een open haard en een bar met tap.  Er is een muziekinstallatie met usb-aansluiting  en er is een goed gestemde piano aanwezig. De grote professionele keuken is geschikt voor het maken van maaltijden tot ca 120 personen.  Het slaapgedeelte bevindt zich in een ander gebouw het Bûthús. Er zijn 8 slaapkamers met in totaal 62 bedden. Deze zijn alle voorzien van stapelbedden. Het sanitair bevindt zich op de begane grond. Op alle bedden ligt een kussen met ondersloop.  Je kunt een onderhoeslaken en kussensloop huren en zelf een slaapzak meenemen. Alternatief is een compleet lakenpakket inclusief dekbed met overtrek huren. Is uw groep groter dan 62 personen, dan kunt u het slaapchalet bijhuren (4 slaapkamers met elk 4 bedden).

Indeling slaapkamers Bûthús

1x zespersoonskamer
1x zevenpersoonskamer
5x achtpersoonskamer
1x negenpersoonskamer

Extra slaapchalet
4x vierpersoonskamer

Buiten voorzieningen

Buiten heeft u de beschikking over een groot grasveld met volleybalnet, een sportveld, groot schaakbord, tafeltennistafel, duikelrekken en terrassen met tuinmeubilair. Er is een waterglijbaan die uitkomt in het meer.

Professionele keuken

De grote keuken is praktisch en zeer compleet ingericht met o.a.:

  • grote koelkast & grote vrieskast
  • 8-pits gasfornuis
  • 2 heteluchtovens
  • stoomoven
  • kantelbare braadslede
  • KitchenAid keukenmachine
  • magnetron
  • professionele afwasmachine
  • 2 prof. koffiezetapparaten & waterkokers
  • broodrooster, etc

Verder alle benodigd keukengerei om met maximaal 120 personen te eten. Keukenlinnen en schoonmaakmiddelen zijn eveneens aanwezig.

Jister_plattegrond

Kamerindeling Buthus Chalet

Wilt u activiteiten ondernemen bij ons, kijk dan bij onze actieve arrangementen of bij boten huren

We verzorgen in principe ook de catering. Er zijn standaardmaaltijdprijzen maar er is ook catering op maat is ook mogelijk.

Beschikbaarheid & Prijzen

Tarieven accommodatie 2024

Tarieven accommodatie 2025

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident