Waterlodge Ljip 4-6 personen

Vanaf €329 (bouwkorting 10% van juni 2020 t/m maart 2021)

Deze gloednieuwe waterlodge maakt deel uit van het plan Pean-buiten. Het staat aan de zuidoostzijde, met direct zicht over de Wijde Ee, het Friese landschap en het Botmar (natuurgebied Fryske Gea) rondom Pean. Geschikt voor max. 6 personen. 

Ljip is de eerste waterlodge van Pean-buiten dat vanaf Pinksteren 2020 verhuurd wordt. Eind 2021 zullen er in totaal 12 riante, luxe en niet alledaagse waterlodges staan. Ieder huisje heeft voldoende privacy door het boomrijke terrein en met rondom ca. 300 m2 ruimte. Pean-buiten ligt gescheiden van de overige accommodaties van Pean, achter de begroeiing en is dus zeer rustig gelegen. Op onderstaande plattegrond van Pean-buiten staat Ljip op de plek met aanduiding N.

Bekijk Waterlodge Ljip op de website van Pean-buiten.

Voorzieningen
Huisje Ljip heeft een aangebouwd terras op het zuiden en westen. Dus zon vanaf de ochtend tot in de avond. Er zijn 3 slaapkamers: een met een tweepersoons bed en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (op één kamer is dat een stapelbed). De keuken is voorzien van koel-vriescombinatie, kookplaat, oven, afzuigkap. De zithoek heeft twee vaste banken een een paar losse stoelen zodat u altijd een lekker plekje weet te vinden. De houtkachel maakt het af.

Omgeving
Deze waterlodge is direct gelegen aan 1 van de mooiste vaargebieden van Friesland, met o.a. de Wijde Ee, Grou en nationaal park de Alde Feanen. Beleef dit prachtige gebied vanaf het water met kano, sloep, motorboot of zeilboot. Door de verscheidenheid is het vaarwater zeer geschikt voor beginners en gevorderde watersporters.

Daarnaast zijn er in de omgeving diverse fiets en wandelmogelijkheden. De afwisseling van weilanden en vaarwater typeert het Friese landschap. De voorzieningen van met horeca en cultuur zijn in de verschillende dorpen als Akkrum, Grou de Veenhoop en Aldeboarn uitstekend.

Akkrum (5 km) is over een lange slingerweg te bereiken. Hier zijn alle winkels, supermarkt, slager, bakker, drogist en wat heerlijke restaurantjes. Wat ook leuk is om een bootje te huren en naar de overkant te varen. Daar bevindt zich het dorpje Grou met de beste ijssalon uit de omstreken, verschillende restaurants – en een echte ‘Boot’schappen steiger.

Akkrum heeft een NS-station. We halen u graag op met onze Pean-bus.

Tarieven Ljip 2020

Copyright 2020 Pean |
Ontwikkeld door Convident