“Gedragsregels op het Water: Cruciaal Onderdeel van het Nationaal Watersportdiploma”

19 juni 2024

De Gedragsregels in het Zeilen – Omdat Iedereen Geniet van een Veilige Omgeving

Zeilen is een geweldige ervaring. Het kan indrukwekkend, uitdagend en bovenal zeer leuk zijn! Maar het is ook belangrijk om altijd de gedragsregels in acht te nemen. Deze regels zijn niet alleen gecreëerd om veiligheid te waarborgen, maar ook om ervoor te zorgen dat het water een plezierige omgeving blijft voor iedereen!

Je Leert bij ons Rekening Houden met Anderen

Als zeiler is het belangrijk om anderen op het water in acht te nemen. Niet alleen andere zeilers, maar ook bijvoorbeeld mensen die aan het vissen zijn of simpelweg van de omgeving genieten. Op onze zeilschool leer je hoe je dit doet en hoe je met respect voor iedereen je weg kan vinden op het water. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.


En Natuurlijk Beschermen we onze Omgeving

Zeilen betekent ook respect hebben voor de natuur. We doen ons best om het water en de omgeving schoon en onverstoord te houden. Wil je zien hoe wij dit doen? Volg ons dan op Instagram.

Wil je leren zeilen en tegelijkertijd een leuke tijd beleven met anderen? Bekijk dan ons cursusaanbod. We hebben verschillende zeilkampen voor jongeren op diverse niveaus.

De Diplomaeis voor het Nationaal Watersportdiploma

Als onderdeel van onze zeillessen leer je ook de regels omtrent gedrag op het water. Deze module is verplicht en noodzakelijk om je Nationaal Watersportdiploma te behalen. Hieronder de details van deze diplomaeis:

  • Leeftijd: Jongeren
  • Niveau: Niveau 2
  • Discipline: Kielboot
  • Module: Theorie
  • Competentie: Gedragsregels

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Zeilschool Pean!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident