“Geniet van een Dag Zeilles | Actief Uitje voor Groepen”

25 september 2022

Dagzeilles bij Zeilschool Pean: 55 jaar ervaring

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Een dagzeilles bij Zeilschool Pean is een unieke ervaring waar uw kinderen een onvergetelijke dag beleven. De veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

Gecertificeerde zeillessen

Onze gecertificeerde zeillessen worden gegeven door ervaren instructeurs die al jarenlang ervaring hebben in het geven van zeillessen. Ze zijn goed opgeleid en hebben de juiste kennis en ervaring om uw kinderen het zeilen te leren. Onze instructeurs zijn gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Watersportbond (KNWB).

Veiligheid en plezier gegarandeerd

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze instructeurs zorgen ervoor dat uw kinderen in een veilige omgeving leren zeilen. Ze gebruiken goed materiaal en de locaties zijn goed gekozen. Daarnaast staat plezier bij ons hoog in het vaandel. De instructeurs zorgen ervoor dat uw kinderen een leuke dag beleven en dat ze met een goed gevoel terug naar huis gaan.

Kom langs voor een dagje zeilles

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een dagje zeilles en laat uw kinderen een onvergetelijke dag beleven. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat uw kinderen veilig en met plezier leren zeilen. Bent u enthousiast geworden? Boek dan nu een dagzeilles bij Zeilschool Pean! Klik hier om te boeken.

1. Wat is dagzeilles?
– Dagzeilles is een watersport waarbij je met een zeilboot over het water vaart.

2. Waarom is dagzeilles leuk?
– Dagzeilles is leuk omdat het een leuke manier is om de natuur te verkennen en te genieten van de rust en de stilte op het water.

3. Wat heb je nodig om dagzeilles te beoefenen?
– Om dagzeilles te beoefenen heb je een zeilboot, een zeil, een peddel, een reddingsvest en een goede kennis van de plaatselijke weersomstandigheden nodig.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident