“Gesleept worden in zeilen: een essentiële competentie voor je watersportdiploma”

9 mei 2024

Gesleept worden in Zeilen

Je bent een enthousiaste zeiler en bent klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. Een van de cruciale vaardigheden die je zou moeten beheersen in het zeilen is ‘Gesleept worden’. Dit houdt in dat je als zeiler in staat moet zijn om je boot aan te sturen terwijl je achter een andere boot aan sleept. Het is een unieke techniek en vaardigheid die zowel veilig als plezierig zeilen garandeert. Klinkt spannend, toch? Laten we er meer over te weten komen!

Hoe werkt het?

Gesleept worden in het zeilen is een techniek waarbij je jouw boot achter een andere boot aanstuur en volg. Hoewel dit eenvoudig klinkt, vergt het enige oefening en vaardigheid om dit goed te doen. Het is essentieel dat je deze techniek beheerst om veilig te kunnen zeilen. Lijkt dit moeilijk? Wees gerust, met de juiste begeleiding en oefening ben je in no-time een expert in gesleept worden.

Meer informatie en cursusaanbod

Ben je enthousiast om meer over gesleept worden in het zeilen te leren? Of wil je deelnemen aan een van onze zeilcursussen? Neem een kijkje op onze zeilschoolpagina of bezoek onze Instagram voor meer informatie. Wil je graag persoonlijk spreken met een van onze teamleden? Neem dan gerust contact op met ons!

Overzicht Diplomaeis

Leeftijd: Jongeren
Niveau: Niveau 2
Discipline: Zwaardboot 1-mans
Module: Basis
Is de module verplicht: Verplicht
Competentie: Gesleept worden

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident