Gratis naar de avontuurlijk-leren-stand op de HISWA in Amsterdam

1 maart 2019

 

Zeilschool Pean en Masterskip Wylde Swan nodigen u uit op de avontuurlijk leren stand op de HISWA in Amsterdam. Wij sturen u graag uitnodigingskaarten toe als u onze stand wilt bezoeken van 6 t/m 10 maart in de RAI in Amsterdam.

Avontuurlijk leren
Avontuurlijk leren, buitenschools leren en de ”wereld als klaslokaal” zijn thema’s waar zowel Pean als Masterskip zich op hebben toegelegd. Op de Hiswa-stand kunt u kennismaken met deze programma’s zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van bètavakken, studievaardigheden en duurzaamheid. Beide bedrijven nemen de 17 werelddoelen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties als uitgangspunt voor hun lesprogramma.

De Wylde Swan zeilt letterlijk door de “plastic soup” en wordt regelmatig geconfronteerd met de gevolgen daarvan voor de natuur. Zeilschool Pean met haar unieke ligging midden in de natuur, biedt ook veel kansen om de omgeving te benutten in het lesprogramma.

Meer buitenspelen
De combinatie van de sterke inhoud van de programma’s en het vele buiten zijn is absoluut een succesfactor. Zowel Pean als Wylde Swan hebben als missie kinderen en jongeren te laten bewegen, buitenspelen en leren. Gemiddeld 6 weken leven op een schip op zee is bij de Wylde Swan daar een krachtig vertrekpunt voor. We zien dat veel jongeren na hun reis nog veel te vinden zijn op het water en ook hun zeilactiviteiten op verschillende manieren voortzetten, o.a. bij Pean.

Zeilabonnement
Zeilschool Pean heeft onlangs een unieke zeilabonnementen gelanceerd om meer buiten zijn te stimuleren. Voor een vast bedrag van 75 euro per maand kunnen kinderen onbeperkt gebruik maken van de lessen op de zeilschool. Dit aanbod biedt veel kansen om flink meer te zeilen dan de gebruikelijke 1 week per jaar.

Bezoek ons op de beurs
Mail naar info@pean.nl of info@wyldeswan.com dan sturen wij u de gratis HISWA-kaartjes toe.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident