Greenroom

20 november 2016

6 december 2016

Instructeurs als artiesten in de greenroom

Bij Pean hebben we een klein klaslokaal waar de zeilschoolstaf hun vergaderingen houdt en zeillessen voorbereidt. Die ruimte is toe aan een opknapbeurt. De steenkleurige muren moeten een kleurtje krijgen.

Na wat zoekwerk op internet over kleuren blijkt dat groen een goede kleur is daarvoor. Het is actiegericht en emotioneel. Wat wil je nog meer? Deze week is de walstaf begonnen met schilderen. Toch is er in de werkomschrijving iets niet duidelijk. Het laatste bericht waarin staat dat 1 muur groen wordt en de andere wit moeten worden, is niet goed overgekomen. Het wekte wel verbazing om te horen dat de groene latex op is en dat er nieuwe latex gehaald is. Absorbeert die muur zoveel verf….?  

Nee, in plaats van 1 muur hebben de mannen alle muren groen gesausd! De stafkamer is veranderd van een leslokaal in een greenroom. U weet wel, de ruimte waar artiesten voor en na hun optreden uitrusten.

Nu nog verzinnen wat we gaan doen… de andere drie muren weer wit verven? Of de cursisten volgend jaar les laten krijgen van artiesten?

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident