DIY-wedding

Houdt u ervan dingen zelf te organiseren, zodat jullie huwelijk helemaal voldoet aan uw perfecte plaatje? Kies dan voor het DIY (Do It Yourself) wedding-arrangement van Pean. U huurt de locatie voor een dag of een heel weekend. U kunt dan helemaal uw eigen gang gaan! Natuurlijk is een goede ceremoniemeester of weddingplanner bij dit type bruiloft wel een must.

Of zullen we u helpen?

Graag verzorgen we voor jullie het diner, de borrel of het feest. We hebben goede partners in de omgeving met zeer veel ervaring. Heeft u zin in een festivalbruiloft of Italian wedding? We denken graag mee. Kom een keer bij ons kijken!

Huwelijksceremonie

De trouwambtenaar van de gemeente Heerenveen kan jullie huwelijk hier voltrekken. Vervolgens kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een schitterende vaartocht over de Friese meren. Bij een huwelijk op onze locatie is het in de tuin of op het terras goed toeven: proosten, de bruidstaart aansnijden en volop genieten van het feest. Bij minder mooi weer kan de toost en receptie ook binnen plaatsvinden. Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Feest organiseren

Zin in een mooi feest, verjaardag of bruiloft bij ons. In de winter huurt u ons gebouw al vanaf 700 euro. Kom een keertje langs om jullie wensen te bespreken. We zetten de koffie graag klaar.

Offerte aanvragen

Tarieven en huurvoorwaarden

Kosten en data

Pean hanteert per seizoen verschillende basisprijzen. In de zomermaanden juli en augustus kunt u ook alleen de Sinnekant (terras) overdag huren.

Tarieven accommodaties 2022
Tarieven accommodaties 2023

Dit zijn de prijzen voor vaste huurperiodes van een weekend, midweek en week. Wilt u daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting wordt automatisch bij de boeking verwerkt. Ook schoonmaakkosten en in de wintermaanden de stookkosten, worden standaard bij uw boeking verwerkt.

Bekijk de gebouwen

Boekingsopties

Kortingen
In de winterperiode krijgen sport- en muziekverenigingen een korting op hun verblijf.

Extra’s
Toeristenbelasting: € 1,- per nacht
Dekbedset huren: € 15,- per persoon
Schoonmaakkosten: v.a. € 100,- per verblijf
Stookkosten: alleen in de wintermaanden
Maaltijden: v.a. € 16,50 per persoon

Annuleren
Pean biedt de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten bij de boeking. Premie: 5,5% van het verschuldigde huurbedrag.

Bekijk de huurvoorwaarden

Copyright 2022 Pean |
Ontwikkeld door Convident