Wij helpen mee!

Houden jullie ervan om zelf de sfeer of uitstraling neer te zetten? Kom dan 1 dag eerder naar ons toe met je bruiloftpersoneel. Je kunt dan helemaal zelf aan de gang gaan met je eigen style. We helpen je graag mee met de spullen die wij hier hebben.

Gedeelte van de catering nodig?

We verzorgen graag de volledige catering en aankleding met jullie. Met onze kennis halen we producten uit de streek en kiezen we parters met veel ervaring. Wil je bijvoorbeeld zelf taarten meenemen of het ontbijt zelf doen, dan is dat ook mogelijk.

Huwelijksceremonie

De trouwambtenaar van de gemeente Heerenveen kan jullie huwelijk hier voltrekken. Na dit bijzondere moment kun je ‘letterlijk’ het huwelijksbootje instappen voor een vaartocht over de Friese meren. Bij een huwelijk op onze locatie is het in de tuin of op het terras goed toeven: proosten, de bruidstaart aansnijden en volop genieten van het feest. Bij minder mooi weer kan de toost en receptie ook binnen plaatsvinden. Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Feest organiseren

Zin in een mooi feest, verjaardag of bruiloft bij ons. In de winter huurt u ons gebouw al vanaf 700 euro. Kom een keertje langs om jullie wensen te bespreken. We zetten de koffie graag klaar.

Offerte aanvragen

Tarieven en huurvoorwaarden

Kosten en data

Pean hanteert per seizoen verschillende basisprijzen. In de zomermaanden juli en augustus kunt u ook alleen de Sinnekant (terras) overdag huren.

Tarieven accommodaties 2022
Tarieven accommodaties 2023

Dit zijn de prijzen voor vaste huurperiodes van een weekend, midweek en week. Wilt u daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting wordt automatisch bij de boeking verwerkt. Ook schoonmaakkosten en in de wintermaanden de stookkosten, worden standaard bij uw boeking verwerkt.

Bekijk de gebouwen

Boekingsopties

Kortingen
In de winterperiode krijgen sport- en muziekverenigingen een korting op hun verblijf.

Extra’s
Toeristenbelasting: € 1,- per nacht
Dekbedset huren: € 15,- per persoon
Schoonmaakkosten: v.a. € 100,- per verblijf
Stookkosten: alleen in de wintermaanden
Maaltijden: v.a. € 16,50 per persoon

Bekijk de huurvoorwaarden

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident