Tarieven & huurvoorwaarden

Tarieven

Basis
De huurprijs bij zelfverzorging varieert gedurende het jaar. Pean maakt onderscheid in hoogseizoen,  voor- en naseizoen en winter. Zie tarieven accommodaties 2019. Dit zijn de prijzen voor vaste huurperiodes van een weekend, midweek en week. Wilt u daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting (€ 1 per nacht) wordt automatisch bij de boeking verwerkt. Ook schoonmaakkosten en in de wintermaanden stookkosten, worden bij uw boeking in rekening gebracht.

Opties
Bij uw aanvraag kunt u soms zelf aanvullende opties aanvinken. Meestal maken we een offerte op maat als u maaltijden, dekbedden, schepen en/of schippers via Pean wilt reserveren. Daarnaast biedt Pean de optie een annuleringsverzekering bij de boeking af te sluiten.

Huurvoorwaarden

Financieel
Na uw reservering, ontvangt u een aanbetalingsfactuur of totaalfactuur (afhankelijk van termijn tot de huurperiode). Op de totaalfactuur staat een borg van € 250. Na uw verblijf volgt de eindafrekening. Eventuele meer/minderkosten verrekenen we met de borg. De aanbetaling graag binnen 3 weken na factuurdatum doen; de totaalnota uiterlijk 4 dagen voor aankomst.

Aankomst/vertrek
De aankomst-en vertrektijden staan op uw bevestiging. Standaard is weekendhuur van vr 17 uur – zo 18 uur; midweekhuur van ma 11 uur – vr 13 uur. Op de dag van vertrek (m.u.v. zondag) dient u de slaapkamers om 10.00 uur te verlaten i.v.m. de schoonmaak. Voor het vakantiehuis Pompebled kan van deze standaardhuurtijden worden afgeweken.

Brandveiligheid en huisregels
Onze gebouwen voldoen aan alle brandveiligheidsvoorschriften. In de praktijk wordt die brandveiligheid mede bepaald door het gebruik van de accommodatie door de huurders. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Bij het niet nakomen van deze regels zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen.

Schoonmaken en schades
De accommodatie dient voor vertrek veegschoon te worden opgeleverd. Alle daarvoor benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Afval werpt u in de daarvoor bestemde containers (glas, papier, blik en restafval gescheiden). Van zelfverzorgende groepen verwachten we dat de afwas is gedaan en de prullenbakken geleegd. Alle inventaris zet u weer op de oorspronkelijke plaats terug. Eventueel ontbrekende zaken of beschadigingen meldt u voor vertrek. Dat verrekenen we met de borg op de eindafrekening.

Leveranciers en dranken
U krijgt indien u zelf de groep verzorgt, voor uw komst een leverancierslijst. Bij hen kunt u uw boodschappen vooraf bestellen en soms ook laten bezorgen. Meld in dat geval wel in welke accommodatie u verblijft. Bij gebruik van de tapinstallatie in de accommodatie Jister is het afnemen van fusten via ons verplicht.

Annulering

U kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij boeking van een accommodatie. De premie bedraagt 5,5% van het verschuldigde totaalbedrag. Dit biedt zowel een groepsdekking als een individuele dekking. De individuele dekking geldt alleen als u bij premiebetaling ook een deelnemerslijst indient.Bij een gegronde reden neemt de verzekering de annuleringskosten over. Lees verder de annuleringsvoorwaarden voor groepen. De kosten bij annulering zijn een % van de totale huursom en afhankelijk van het moment van annuleren:

  • 15% bij annulering meer dan 6 maanden voor ingangsdatum;
  • 50% bij annulering binnen 4 tot 6 maanden voor ingangsdatum;
  • 75% bij annulering binnen 2 tot 4 maanden voor ingangsdatum;
  • 90% bij annulering binnen 2 maanden voor ingangsdatumt;
  • 100% bij annulering op de dag van aankomst.

 

Copyright 2018 Pean |
Ontwikkeld door Convident