Tarieven & huurvoorwaarden

Tarieven

Basis
De huurprijs bij zelfverzorging varieert gedurende het jaar. Pean maakt onderscheid tussen hoogseizoen,  voor- en naseizoen en winter. Zie de Tarieven accommodaties 2024 en Tarieven accommodatie 2025. Dit zijn de prijzen voor vaste huurperiodes van een weekend, midweek en speciale perioden. Wil je daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting wordt automatisch bij de boeking verwerkt. Ook schoonmaakkosten en in de wintermaanden stookkosten worden bij uw boeking automatisch in rekening gebracht.

Opties
Bij uw aanvraag kunt u soms zelf aanvullende opties aanvinken. We maken graag een offerte op maat als je catering, beddengoed, schepen en/of schippers via ons wilt reserveren.

Huurvoorwaarden

Pean heeft algemene voorwaarden groepsaccommodaties. Aanvullend geldt onderstaande:

Financieel
U ontvangt na akkoord van de aanvraag een aanbetalingsfactuur of een totaalfactuur. Dit is afhankelijk van termijn tot aan de start van de verblijfsperiode. De (aan)betaling dient binnen 3 weken  te zijn voldaan. Pas dan is de accommodatie definitief voor u gereserveerd. Wanneer de vervaldatum van de aanbetaling met meer dan 4 weken overschreden wordt, behoudt Pean zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan een andere groep. Als u heeft aanbetaald, ontvangt u uiterlijk 2 weken voor aankomst de restfactuur voor het verblijf.  Betaling daarvan dient uiterlijk 4 dagen voor aankomst te zijn voldaan. Dus: pas als er (aan)betaald is, is de accommodatie definitief voor u gereserveerd.

Aankomst/vertrek
De aankomst en vertrektijden staan op uw bevestiging. Standaard is weekendhuur van vr 16:00 uur – zo 18:00 uur; midweekhuur van ma 11:00 uur – vr 13:00 uur. Op de dag van vertrek (m.u.v. zondag) dient u de slaapkamers om 10.00 uur te verlaten i.v.m. de schoonmaak. Voor het vakantiehuis Pompebled kan van deze standaardhuurtijden worden afgeweken. Bij de waterlodges van Pean-buiten begint de huur om 15:00 uur op  maandag of vrijdag en is het vertrek om 10:00 uur op vrijdag of maandag.

Brandveiligheid en huisregels
Onze gebouwen voldoen aan alle brandveiligheidsvoorschriften. In de praktijk wordt die brandveiligheid mede bepaald door het gebruik van de accommodatie door de huurders. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Bij het niet nakomen van deze regels zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen.

Schoonmaken en schades
De accommodatie dient voor vertrek veegschoon te worden opgeleverd. Alle daarvoor benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Afval werpt u in de daarvoor bestemde containers (glas, papier, blik en restafval gescheiden). Van zelfverzorgende groepen verwachten we dat de afwas is gedaan en de prullenbakken geleegd zijn. Alle inventaris zet u weer op de oorspronkelijke plaats terug. Eventueel ontbrekende zaken of beschadigingen meldt u voor vertrek. Wij verrekenen deze met de borg op de eindafrekening.

Leveranciers en dranken
U krijgt indien u zelf de groep verzorgt, voor uw komst een leverancierslijst. Bij hen kunt u uw boodschappen vooraf bestellen en soms ook laten bezorgen. Meld in dat geval wel in welke accommodatie u verblijft. Bij gebruik van de tapinstallatie in de accommodatie Jister is het afnemen van fusten via ons verplicht.

Annulering

Pean biedt geen annuleringsverzekering aan. Mocht je dat toch willen, raden we je aan zelf daarvoor een geschikte verzekering af te sluiten.

MVO-verklaring

Bij Pean willen we iedere gast een 5-sterren ervaring meegeven. Het maakt niet uit of je kind bij ons op school- of zeilkamp komt. We willen dat iedereen op zijn manier een unieke ervaring mee krijgt in de natuur en aan het water.  Volledige MVO verklaring Pean 2024 staat nu online.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident