Muziek en geluid

We hebben een piano staan in de verblijfsruimte, die we twee keer per jaar laten stemmen. Pean ligt zo afgelegen, dat je overdag en in de avond zoveel repeteren kunt als je wilt, met het geluid wat je daarbij nodig acht.

Muziekcomputer

Bij de bar bevindt zich een muziekcomputer met Spotify. Hier kunt u uw eigen playlist afspelen.

Tot 23.00 uur kunt u geluid maken, daarna willen de beheerder en de gasten op de camping of in het andere gebouw kunnen genieten van hun nachtrust.

Verzorging

Pean staat bekend om zijn uitstekende verzorging bij haar groepen. Wilt uw groep zich graag concentreren op de muziek, de voorstelling of training? Dan zouden wij het eten voor jullie kunnen regelen. In de wintermaanden bieden wij al vanaf € 16,50 iedere avond een 3-gangen diner. Gezond, heerlijk en eerlijk!

In de ochtend kunnen wij ook het ontbijt organiseren. Warm brood wordt uit het dorp aangeleverd. We dekken de tafels en op het buffet staat verse yoghurt, fruit en cereals klaar. U komt uit bed de leefruimte in en ruikt dan de vers gezette koffie. Of schenkt je eerst een kopje verse muntthee in?

 

Tarieven en huurvoorwaarden

Kosten en data

Pean hanteert per seizoen verschillende basisprijzen. In de zomermaanden juli en augustus kunt u alleen overdag huren. In overleg zijn afwijkende dagen mogelijk.

Tarieven accommodaties 2020

Reserveer een accommodatie

Dit zijn de prijzen voor vaste huurperiodes van een weekend, midweek of een week. Wilt u daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting wordt automatisch bij de boeking verwerkt. Ook schoonmaakkosten en in de wintermaanden de stookkosten, worden standaard bij uw boeking verwerkt.

Boekingsopties

Kortingen
In de winterperiode krijgen sport- en muziekverenigingen een korting op hun verblijf.

Extra’s
Toeristenbelasting: € 1,- per nacht
Dekbedset huren: € 15,- per persoon
Schoonmaakkosten: v.a. € 100,- per verblijf
Stookkosten: alleen in de wintermaanden
Maaltijden: v.a. € 16,50 per persoon

Annuleren
Pean biedt de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten bij de boeking. De Premie is 5,5% van het verschuldigde huurbedrag.

Bekijk de huurvoorwaarden

Ervaringen

Ik wil je bij deze heel erg bedanken voor ons perfecte verblijf van afgelopen weekend.

Dankzij jouw flexibele houding hebben we er een perfect weekend van kunnen maken!

Groet, L. van Dijk
Trainer Schaatsacademie Utrecht

Luca Trainer schaatsacademie

Wij als TeamSkate4Air hebben met veel plezier gebruik mogen maken van uw accommodatie, het verblijf was erg prettig, alles was prima in orde en we hebben geen minpunten kunnen ontdekken.
Ook willen we u bedanken voor het mogen verblijven in het grote huis wat misschien niet gebruikelijk is, maar wel erg prettig.

Bedankt en tot een volgende keer!

Luca van Dijk Trainer

Prachtige locatie met professionele voorzieningen

Mooie groepslocatie direct aan het water gelegen. Wat afgelegen van een dorp, maar voorzien van alle benodigde materialen om comfortabel met een groep te verblijven. Goed uitgeruste keuken en degelijke inrichting van zowel huiskamer als slaapkamers. Erg gastvrij ontvangen. Met onze groep van 25 personen konden we zeer eenvoudig uit de voeten.

IJsclub Stompwijk Zoeterwoude

Pean reviews


Bekijk alle zeilschoolbeoordelingen
Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident