Extra korting

We verwelkomen graag actieve verenigingen. Kom dus een weekend met je toneelclub of muziekgroep bij ons repeteren/trainen dan krijg je groep 10 % korting. Meld dit dan bij je boeking.

Kom repeteren
 

Muziek en geluid

We hebben een piano staan in de verblijfsruimte, die we keurig twee keer per jaar laten stemmen. Pean ligt zo afgelegen, dat je overdag en in de avond zoveel repeteren kunt als u wilt, met het geluid wat u daarbij nodig acht.

Muziekcomputer

Bij de bar bevindt zich een muziekcomputer met spotify. Hier kun u uw eigen playlist afspelen.

Tot 01.00 uur kunt u geluid maken, daarna willen de beheerder en de gasten op de camping of het andere gebouw ook kunnen genieten van hun nachtrust.

Verzorging

Pean staat bekend om zijn uitstekende verzorging bij haar groepen. Wil uw groep zich graag concentreren op de muziek, de voorstelling of training? Dan zouden wij het eten voor jullie kunnen regelen. In de wintermaanden bieden wij al vanaf € 16,50 iedere avond een 3-gangen diner. Gezond, heerlijk en eerlijk!

In de ochtend kunnen wij ook het ontbijt organiseren. Warm brood wordt uit het dorp aangeleverd. We dekken de tafels en op het buffet staat verse yoghurt, fruit en cereals klaar. U komt uit bed de leefruimte in en ruikt dan de vers gezette koffie. Of schenkt u eerst een kopje verse muntthee in?

 

Tarieven en huurvoorwaarden

Kosten en data

Pean hanteert per seizoen verschillende basisprijzen. In de zomermaanden juli en augustus kunt u alleen overdag huren. In overleg zijn afwijkende dagen mogelijk. Tarieven accommodaties 2019

Reserveer een accommodatie

Dit zijn de prijzen voor vaste huurperiodes van een weekend, midweek en week. Wilt u daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting wordt automatisch bij de boeking verwerkt. Ook schoonmaakkosten en in de wintermaanden stookkosten, worden standaard bij uw boeking verwerkt.

Boekingsopties

Kortingen
In de winterperiode krijgen sport- en muziekverenigingen een korting op hun verblijf.

Extra’s
Toeristenbelasting: € 1 per nacht
Dekbedset huren: € 15 per persoon
Schoonmaakkosten: v.a. € 100 per verblijf
Stookkosten: alleen in de wintermaanden
Maaltijden: v.a. € 16,50 per dag

Annuleren
Pean biedt de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten bij de boeking. Premie: 5,5% van het verschuldigde huurbedrag.

Bekijk de huurvoorwaarden

Copyright 2018 Pean |
Ontwikkeld door Convident