Groepsacc: Organiseer samen met vrienden | Gratis aanmelden

13 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland – Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende soorten groepsaccommodaties, waaronder De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook kun je bij ons terecht voor zeillessen.

Catering

Voor de verzorging van de catering voor jullie groep kun je ook bij Zeilschool Pean terecht. We zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk verblijf hebben bij ons.

Beleef een onvergetelijk verblijf bij Zeilschool Pean

Beleef een onvergetelijk verblijf bij Zeilschool Pean en geniet van de prachtige omgeving in Friesland. Kies voor een verblijf, zeilboten en sloepverhuur en laat de catering aan ons over. Kom langs en beleef een onvergetelijke tijd bij ons. Klik hier en bekijk onze groepsaccommodaties.

1. Wat is een groepsacc?
Een groepsacc is een account dat door meerdere personen tegelijk gebruikt kan worden.

2. Waarvoor wordt een groepsacc gebruikt?
Een groepsacc wordt gebruikt om gezamenlijke toegang te krijgen tot een bepaalde applicatie, zoals een cloudopslag of een online samenwerkingsplatform.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsacc?
De voordelen van een groepsacc zijn dat het gemakkelijk is om gezamenlijke toegang te krijgen en dat de informatie gemakkelijk gedeeld kan worden. Ook is het mogelijk om verschillende rollen en rechten toe te kennen aan verschillende gebruikers.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident