Groepsaccommodatie 16 Personen – Vind de Perfecte Locatie!

18 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 8-16 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 8-16 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden een unieke locatie aan open vaarwater, midden in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt een unieke combinatie van verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Deze combinatie biedt de perfecte mogelijkheid om met een groep te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Zeillessen en catering

Naast de verblijfsmogelijkheden bieden wij ook zeillessen aan. Zo kunnen jullie als groep leren zeilen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast verzorgen wij ook graag de catering voor jullie groep.

Kies uit 3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Kies de accommodatie die bij jouw groep past en beleef een onvergetelijke vakantie.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 8-16 personen in Friesland. Bekijk hier ons aanbod en boek direct jouw verblijf.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 16 personen.

2. Heeft de groepsaccommodatie een keuken?
Antwoord: Ja, de groepsaccommodatie heeft een volledig uitgeruste keuken.

3. Wat zijn de kosten voor het huren van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De kosten voor het huren van de groepsaccommodatie zijn afhankelijk van het seizoen en de duur van het verblijf.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident