“Groepsaccommodatie 18 Personen – Boek je Verblijf!”

29 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 18+ personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 18+ personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10-35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor een verblijf met een kleine groep. Er is een gezamenlijke ruimte waar je met de hele groep kunt eten, borrelen en bijvoorbeeld een lezing kunt geven.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 t/m 150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grotere groepen. Er is een grote gezamenlijke ruimte waar je met de hele groep kunt eten, borrelen en bijvoorbeeld een lezing kunt geven.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen. Er is een gezamenlijke ruimte waar je met de hele groep kunt eten, borrelen en bijvoorbeeld een lezing kunt geven.

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring voor groepen van 18+ personen. Onze accommodaties zijn uitermate geschikt voor een groepsverblijf, waarbij je kunt genieten van de natuur, de rust en de vele activiteiten die we aanbieden.

Kom langs bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring met je groep! Bekijk ons aanbod van groepsaccommodaties hier.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 18 personen vinden?

Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 18 personen vinden op verschillende websites, zoals Airbnb, Booking.com en Vakantieparken.nl.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 18 personen?

Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 18 personen is afhankelijk van de locatie, het aantal slaapkamers, het seizoen en andere factoren. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de prijs.

3. Welke faciliteiten biedt een groepsaccommodatie voor 18 personen?

Antwoord: Een groepsaccommodatie voor 18 personen biedt meestal faciliteiten zoals een volledig ingerichte keuken, een lounge, een tuin en een terras. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident