“Groepsaccommodatie aan het Water | Geniet van een Unieke Vakantie”

17 september 2022

Groepsaccommodatie aan het water bij Zeilschool Pean

Het is heerlijk om met een groep te verblijven aan het water. Zeilschool Pean biedt de perfecte groepsaccommodatie om samen te genieten van de natuur en het water. In het midden van Friesland, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen, vind je onze groepsaccommodatie.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Je kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Als je met een groep komt, kun je ook gebruik maken van onze zeillessen. We verzorgen ook graag de catering voor jullie groep.

Geniet van de natuur en het water

Bij Zeilschool Pean kun je optimaal genieten van de natuur en het water. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek om samen te genieten van de rust en de prachtige omgeving. Of je nu met een kleine of grote groep komt, wij bieden voor iedereen een passende accommodatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en geniet van de prachtige omgeving en het water. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek om samen te genieten. Bekijk hier onze verschillende accommodaties en boek direct jouw verblijf.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie aan het water huren?

Je kunt een groepsaccommodatie aan het water huren bij verschillende aanbieders. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op websites zoals Airbnb, Booking.com of een lokale aanbieder zoeken.

2. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie aan het water?

Een groepsaccommodatie aan het water biedt veel voordelen. Je kunt genieten van het uitzicht op het water, de rust en de frisse lucht. Daarnaast is het ook een goede optie als je met een groep op vakantie wilt gaan, omdat je meer ruimte en privacy hebt dan in een hotel.

3. Wat kost een groepsaccommodatie aan het water?

De kosten van een groepsaccommodatie aan het water kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de grootte van de accommodatie en de faciliteiten die worden aangeboden. Je kunt een groepsaccommodatie aan het water al vanaf een paar honderd euro per nacht huren.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident