“Groepsaccommodatie aan Water: Boek Nu je Verblijf!”

10 augustus 2022

Groepsaccommodatie aan Water bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean is de perfecte locatie voor een geslaagde groepsaccommodatie aan water. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 Verschillende Groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch, de Jister en de Swarm. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen, de Jister voor groepen van 30 tot 150 personen en de Swarm voor 8 tot 16 personen.

Activiteiten en Catering

Naast verblijf en zeilboten en sloepverhuur, bieden we ook diverse activiteiten aan. We kunnen jouw groep onder andere voorzien van een zeilclinic, een kano- of boottocht, een teambuildingactiviteit of een workshop. Ook voor de catering kun je bij ons terecht. We verzorgen graag een heerlijke lunch, diner of barbecue voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de prachtige omgeving van Friesland. We bieden een unieke ervaring voor jouw groep. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de prachtige omgeving van Friesland. Beleef een unieke ervaring met jouw groep en bekijk onze groepsaccommodaties voor meer informatie. Boek vandaag nog je groepsaccommodatie!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie aan water vinden?
Er zijn veel verschillende opties om een groepsaccommodatie aan water te vinden. U kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar een camping of vakantiepark met een groepsaccommodatie aan water, of u kunt zoeken naar een particulier aanbod van een groepsaccommodatie aan water.

2. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie aan water?
Een groepsaccommodatie aan water biedt vele voordelen. Ten eerste kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het water. Daarnaast kunt u ook genieten van een heerlijk ontspannen omgeving, waar u kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten.

3. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie aan water?
De kosten van een groepsaccommodatie aan water kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en het aantal personen dat de accommodatie gebruikt. In de meeste gevallen zal de prijs afhangen van het aantal personen dat de accommodatie gebruikt, de duur van de huurperiode en de extra faciliteiten die worden aangeboden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident