“Groepsaccommodatie met Bootverhuur | Geniet van de Nederlandse Wateren”

14 oktober 2022

Groepsaccommodatie met bootverhuur bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie midden in de natuur? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jou! Onze groepsaccommodatie ligt direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Verblijf bij Zeilschool Pean

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf voor groepen van 10 tot 150 personen. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Bootverhuur bij Zeilschool Pean

Naast het verblijf bieden we ook bootverhuur aan. We hebben zeilboten, sloepen en kano’s die je kunt huren. Wil je liever eerst een zeilles volgen? Ook dat is mogelijk bij Zeilschool Pean. Onze ervaren instructeurs geven je graag de basisprincipes van het zeilen mee.

Catering bij Zeilschool Pean

Om jouw verblijf compleet te maken, verzorgen we ook de catering voor jullie groep. Onze ervaren koks bereiden heerlijke gerechten voor jullie. Van een uitgebreid diner tot een kleine lunch, alles is mogelijk.

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie met bootverhuur? Kijk dan op onze website voor meer informatie. Kom jij ook een verblijf boeken bij Zeilschool Pean? Boek dan nu je verblijf!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie met bootverhuur vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie met bootverhuur vinden op verschillende locaties in Nederland.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een groepsaccommodatie met bootverhuur?
Antwoord: De kosten voor het huren van een groepsaccommodatie met bootverhuur variëren per locatie en afhankelijk van de grootte van de groep.

3. Wat voor soort bootverhuur wordt er aangeboden bij een groepsaccommodatie?
Antwoord: Bij een groepsaccommodatie worden vaak boten aangeboden zoals motorboten, zeilboten, kano’s en kajaks.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident