Groepsaccommodatie | Vind de beste accommodatie voor jouw groep

26 mei 2022

Groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden een unieke combinatie van verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean heb je de keuze uit 3 verschillende groepsaccommodaties. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Bij Zeilschool Pean staan gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop. We bieden een unieke ervaring waarbij je optimaal kunt genieten van de natuur, het open vaarwater en de rust. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te helpen met het zeilen en de sloepverhuur.

Catering en activiteiten

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur, bieden we ook catering en activiteiten aan. We verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Daarnaast kunnen we ook verschillende activiteiten organiseren, zoals een tocht met de sloep, een kano- of kajaktocht of een boottocht met de zeilboot.

Kom genieten van een unieke ervaring bij Zeilschool Pean

Kom genieten van een unieke ervaring bij Zeilschool Pean. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijke ervaring met je vrienden, familie of collega’s. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean en geniet van een unieke ervaring in Friesland. Klik hier om meer te weten te komen over onze groepsaccommodaties

1. Waarom zou ik een groepsaccommodatie huren?

Een groepsaccommodatie huren is een goede optie als je met een groep mensen op vakantie wilt gaan. Je hebt veel ruimte en privacy, je kunt samen koken en je kunt samen leuke activiteiten doen.

2. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie heeft veel voordelen. Je hebt veel ruimte en privacy, je kunt samen koken en je kunt samen leuke activiteiten doen. Daarnaast is het vaak goedkoper dan het huren van meerdere kamers in een hotel.

3. Waar kan ik een groepsaccommodatie boeken?

Je kunt een groepsaccommodatie boeken bij verschillende aanbieders. Er zijn veel websites waar je de accommodaties kunt vergelijken en boeken. Je kunt ook contact opnemen met lokale verhuurders om te zien wat zij te bieden hebben.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident