“Groepsaccommodatie voor 11 Personen | Vind de Perfecte Locatie”

20 juni 2022

Groepsaccommodatie in Friesland met 11 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 11 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie is gelegen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Hier kun je met 11 personen verblijven en tevens gebruik maken van onze zeilboten en sloepverhuur.

Zeillessen en catering

Ook bieden we zeillessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Wil je liever zelf het roer in handen nemen? Dan kun je gebruik maken van onze zeilboten en sloepverhuur. Wij verzorgen ook graag de catering voor je groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in onze groepsaccommodatie. Onze accommodatie is perfect voor groepen van 11 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring in onze groepsaccommodatie voor 11 personen. Klik hier voor meer informatie.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 11 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 11 personen vinden op diverse websites zoals Airbnb, Booking.com, Vakantieparken.nl, etc.

2. Wat kost een groepsaccommodatie voor 11 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 11 personen is afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten. U kunt de prijs op de bovengenoemde websites controleren.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 11 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 11 personen zijn onder andere dat het goedkoper is dan het boeken van meerdere kamers, u meer privacy heeft en meer ruimte om te verblijven.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident