“Groepsaccommodatie voor 26 Personen | Boek Nu!”

30 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 26 personen bij Zeilschool Pean

Het is tijd om een groepsaccommodatie te zoeken voor 26 personen. Bij Zeilschool Pean in Friesland hebben we de perfecte plek voor jouw groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort, waardoor je een onvergetelijke tijd kunt beleven.

Zeilboten en sloepverhuur

Naast het verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan. Zo kun je met je groep genieten van het prachtige Friese landschap en de rust van de natuur. Ook kunnen we je helpen met het organiseren van zeillessen.

Catering

We verzorgen graag de catering voor jullie groep. We bieden een ruim assortiment aan verschillende gerechten, zoals ontbijt, lunch, diner en snacks.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de prachtige natuur van Friesland. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor jouw groep. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog jouw verblijf!

1. Waar kunnen we een groepsaccommodatie voor 26 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 26 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb en Vakantieparken.nl.

2. Wat zijn de kosten voor een groepsaccommodatie voor 26 personen?
Antwoord: De kosten voor een groepsaccommodatie voor 26 personen verschillen per locatie en per seizoen. Neem contact op met de accommodatie om de exacte kosten te achterhalen.

3. Wat is het minimum aantal nachten dat we kunnen boeken voor een groepsaccommodatie voor 26 personen?
Antwoord: Het minimum aantal nachten dat u kunt boeken voor een groepsaccommodatie voor 26 personen verschilt per locatie. Neem contact op met de accommodatie om de exacte voorwaarden te achterhalen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident