“Groepsaccommodatie voor 31 Personen | Boek Nu”

7 augustus 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor groepen van 8 tot 150 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor een groep van 8 tot 150 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen een geschikte groepsaccommodatie. Je kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Ook kunnen we je helpen met het organiseren van zeillessen en het verzorgen van alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze accommodaties zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie in Friesland? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor groepen van 8 tot 150 personen? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden bij Zeilschool Pean!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 31 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 31 personen vinden op verschillende websites, zoals bijvoorbeeld Booking.com of Airbnb.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 31 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 31 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 31 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 31 personen kunnen verschillen, afhankelijk van de verhuurder. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de verhuurder.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident