“Groepsaccommodatie voor 38 Personen | Boek Nu!”

11 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 38 personen bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean vind je de perfecte groepsaccommodatie voor 38 personen midden in Friesland. Onze accommodatie ligt direct aan open vaarwater en in het Nationaal Park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen van 8 tot 150 personen. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, de Jister voor 30-150 personen en de Swarm voor 8-16 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Onze zeillessen zijn gericht op het verkrijgen van de nodige vaardigheden om veilig en verantwoord te kunnen zeilen. We bieden ook catering aan voor jullie groep.

Verblijf in het Nationaal Park de Alde Feanen

Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het Nationaal Park de Alde Feanen. Hier kunnen jullie genieten van de rust, de prachtige omgeving en de vele watersportmogelijkheden.

Meer informatie over onze groepsaccommodatie

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie voor 38 personen? Bekijk dan onze website Zeilschool Pean voor meer informatie.

Kom je bij ons logeren? Boek dan nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean!

1. Waar is de groepsaccommodatie geschikt voor?
Antwoord: De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 38 personen.

2. Wat zijn de faciliteiten van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De faciliteiten van de groepsaccommodatie kunnen variëren, maar meestal zijn er een gemeenschappelijke keuken, een gemeenschappelijke eetkamer, een gemeenschappelijke woonkamer, een tuin, een parkeerplaats en meerdere slaapkamers.

3. Wat zijn de kosten van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De kosten van de groepsaccommodatie kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident