“Groepsaccommodatie voor 39 Personen | Boek Nu!”

17 februari 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 150 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 150 personen? Zeilschool Pean biedt de ideale accommodatie voor jouw groep. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Ons verblijf is geschikt voor groepen van 10 tot en met 150 personen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeilschool Pean: de ideale groepsaccommodatie in Friesland

Kom naar Zeilschool Pean in Friesland en geniet van de rust en de prachtige natuur. Onze accommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijke groepsactiviteit. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jouw groep te begeleiden bij het zeilen, kanoën of andere watersportactiviteiten.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ontdek de prachtige natuur van Friesland. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct!

1. Is er een groepsaccommodatie beschikbaar voor 39 personen?
Ja, er zijn groepsaccommodaties beschikbaar voor groepen tot 39 personen.

2. Wat zijn de kosten voor een groepsaccommodatie voor 39 personen?
De kosten voor een groepsaccommodatie voor 39 personen verschillen per locatie en zijn afhankelijk van de duur van het verblijf.

3. Wat zijn de voorzieningen in een groepsaccommodatie voor 39 personen?
De voorzieningen in een groepsaccommodatie voor 39 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er slaapkamers, een keuken, een woonkamer, een eetkamer, een badkamer en een tuin.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident