“Groepsaccommodatie voor 42 Personen | Vind de Perfecte Accomodatie”

2 augustus 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 42 personen

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 42 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze accommodaties zijn perfect voor groepen van verschillende groottes. Zo hebben we voor iedere groep een geschikte accommodatie.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Naast de accommodaties bieden we ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Zo kunt u met uw groep een onvergetelijke zeil- of vaarvakantie beleven. Onze ervaren instructeurs geven u graag uitleg over de vaarregels en de technieken om het zeilen of varen te leren.

Catering

Ook voor de catering bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze koks verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor uw groep. U kunt kiezen uit een uitgebreid menu of een speciaal op maat gemaakt menu.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland voor 42 personen. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Kijk voor meer informatie over onze groepsaccommodaties hier. Boek vandaag nog uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean!

1. Wat is de maximale capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een maximale capaciteit van 42 personen.

2. Wat zijn de voorzieningen in de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie is voorzien van een volledig ingerichte keuken, een comfortabele woonkamer, een terras, een tuin en meerdere slaapkamers.

3. Is er een mogelijkheid om extra personen te accommoderen?
Antwoord: Nee, de groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 42 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident