“Groepsaccommodatie voor 43 Personen | Boek Nu!”

3 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 43 personen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt de ideale groepsaccommodatie in het midden van Friesland. Onze locatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. De perfecte locatie voor een onvergetelijk verblijf met uw groep.

Verblijf

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf voor groepen tot 43 personen. We hebben 3 verschillende accommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kunt u ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een breed aanbod aan boten voor groepen tot 43 personen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om uw groep te begeleiden tijdens een dagje zeilen.

Zeillessen

Voor wie meer wil leren over het zeilen bieden we ook zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs leren u de basis van het zeilen, zodat u met uw groep zelfstandig op het water kunt.

Catering

Voor een onvergetelijk verblijf verzorgen we ook graag de catering voor uw groep. We bieden een breed assortiment aan catering, van een kleine borrel tot een compleet verzorgd diner.

Kies voor Zeilschool Pean als groepsaccommodatie

Kies voor Zeilschool Pean als groepsaccommodatie voor 43 personen. Onze locatie is perfect voor een onvergetelijk verblijf met uw groep. U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Bekijk hier ons aanbod en boek direct uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 43 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 43 personen vinden op verschillende websites, zoals bijvoorbeeld groepsaccommodatie.nl.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 43 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 43 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het seizoen, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 43 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 43 personen zijn onder andere dat het een goedkope manier is om met een groep mensen op reis te gaan, dat er veel ruimte is om met elkaar te verblijven en dat er vaak veel faciliteiten aanwezig zijn.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident