Groepsaccommodatie voor 47 Personen | Boek Nu!

20 september 2022

Groepsaccommodatie voor 47 personen bij Zeilschool Pean

Als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 47 personen, dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep.

Onze 3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean bieden we 3 verschillende groepsaccommodaties aan; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze groepsaccommodatie is perfect voor kleine en grote groepen. Voor een groep van 47 personen bieden wij de Jister aan. De Jister heeft een prachtig uitzicht over het water en is voorzien van alle gemakken.

Catering

Bij Zeilschool Pean verzorgen we graag de catering voor uw groep. We hebben een uitgebreid assortiment aan gerechten en snacks. We kunnen ook een speciaal menu samenstellen voor uw groep. Onze catering is van hoge kwaliteit en vers bereid.

Zeillessen

Bij Zeilschool Pean bieden we ook zeillessen aan. We hebben ervaren instructeurs die u alles kunnen leren over het zeilen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan lessen, van beginners tot gevorderden.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring. Onze groepsaccommodatie is perfect voor kleine en grote groepen. U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties. Boek nu uw groepsaccommodatie voor 47 personen bij Zeilschool Pean!

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 47 personen.

2. Is er een mogelijkheid om de groepsaccommodatie te verhuren?
Antwoord: Ja, de groepsaccommodatie is te huur voor groepen tot 47 personen.

3. Wat zijn de voorzieningen van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie is voorzien van een keuken, een eetkamer, een woonkamer, een buitenruimte en verschillende slaapkamers voor maximaal 47 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident