“Groepsaccommodatie voor 50 Personen | Boek Nu!”

24 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 50 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 50 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze prachtige groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Verblijf

Onze groepsaccommodatie biedt een unieke accommodatie aan voor 50 personen. Je kunt bij ons terecht voor bed & breakfast, maar ook voor een verblijf met volpension. We hebben verschillende slaapkamers en een ruime eetzaal met een gezellige bar.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een ruim aanbod aan boten, waaronder kleinere boten voor kleine groepen tot grote boten voor grotere groepen.

Zeillessen

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het volgen van zeillessen. Onze ervaren instructeurs geven je graag de nodige tips en tricks om je zeilvaardigheid te verbeteren.

Catering

Tot slot kun je bij ons ook terecht voor de catering. We verzorgen graag de catering voor jullie groep.

Kortom, bij Zeilschool Pean ben je aan het juiste adres voor een geschikte groepsaccommodatie voor 50 personen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bekijk hier onze groepsaccommodaties.

1. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 50 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 50 personen is afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

2. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 50 personen vinden?
Antwoord: Er zijn veel verschillende websites waar je een groepsaccommodatie voor 50 personen kunt vinden. Je kunt ook contact opnemen met lokale toeristenbureaus voor meer informatie.

3. Wat zijn de faciliteiten die bij een groepsaccommodatie voor 50 personen worden aangeboden?
Antwoord: De faciliteiten die bij een groepsaccommodatie voor 50 personen worden aangeboden, variëren per locatie. Mogelijke faciliteiten zijn onder andere een keuken, een zwembad, een tuin, een fitnessruimte, een speeltuin, een sauna en een binnen- en buitenzwembad.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident