“Groepsaccommodatie voor 55 Personen | Vind de Perfecte Locatie”

19 juni 2022

De ideale groepsaccommodatie voor 55 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 55 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean beschikt over 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch en de Swarm zijn geschikt voor groepen tot 55 personen. De Berch is een kleinschalige accommodatie met een knusse uitstraling. De Swarm is een moderne accommodatie met een unieke ligging aan het water.

Voorzieningen

Onze groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een gezellige woonkamer met open haard, een professionele keuken, een sfeervolle eetkamer en een terras met uitzicht op het water. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en er is een ruime badkamer met douche en toilet.

Activiteiten

Bij Zeilschool Pean kun je naast het verblijf ook terecht voor verschillende activiteiten. Zo kun je bij ons zeilen, kanoën, vissen en kajakken. Ook kun je bij ons terecht voor een teambuildingactiviteit of een leuke workshop. We verzorgen ook graag de catering voor jullie groep.

Boek nu jouw groepsaccommodatie voor 55 personen!

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 55 personen in Friesland? Kies dan voor Zeilschool Pean! Bekijk ons aanbod en boek direct jouw accommodatie hier. Wij zorgen ervoor dat jouw verblijf bij ons onvergetelijk wordt!

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 55 personen.

2. Wat zijn de voorzieningen van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie is voorzien van een keuken, een eetzaal, een lounge, een fitnessruimte, een vergaderruimte en een buitenruimte.

3. Heeft de groepsaccommodatie een tuin?
Antwoord: Ja, de groepsaccommodatie heeft een tuin waar gasten kunnen genieten van de frisse lucht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident