“Groepsaccommodatie voor 57 Personen | Boek Nu!”

14 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor uw groep in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden 3 verschillende groepsaccommodaties, variërend van 8 tot 150 personen. Onze accommodaties liggen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodaties bieden u de mogelijkheid om te verblijven in een prachtige omgeving, maar ook om te genieten van de vele watersportactiviteiten die we aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van zeilboten en sloepen, en kunnen we u ook voorzien van zeillessen.

Catering voor uw groep

Naast het verblijf en de watersportactiviteiten bieden we ook de mogelijkheid om catering te verzorgen voor uw groep. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw verblijf bij ons helemaal naar wens is.

Bekijk onze groepsaccommodaties

Bekijk onze groepsaccommodaties en ontdek wat wij u te bieden hebben. Of neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

Bij Zeilschool Pean bent u aan het juiste adres voor een groepsaccommodatie in Friesland. Kom langs en ervaar de schoonheid van de natuur en de vele watersportactiviteiten die we aanbieden. Kom naar Zeilschool Pean en maak uw verblijf helemaal naar wens.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 57 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 57 personen vinden door online te zoeken, bijvoorbeeld op websites zoals Airbnb of Booking.com.

2. Wat kost een groepsaccommodatie voor 57 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 57 personen hangt af van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten die worden aangeboden. Neem contact op met de verhuurder om de exacte prijs te weten te komen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 57 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 57 personen verschillen per verhuurder. Neem contact op met de verhuurder om de exacte voorwaarden te weten te komen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident