“Groepsaccommodatie voor 61 Personen | Boek Nu!”

21 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 61 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 61 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze groepsaccommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een professionele keuken, een grote tuin met terras en een eigen aanlegsteiger.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze groepsaccommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een professionele keuken, een grote tuin met terras en een eigen aanlegsteiger.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Deze groepsaccommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een professionele keuken, een grote tuin met terras en een eigen aanlegsteiger.

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring voor groepen van 61 personen. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek om te genieten van de rust en de prachtige natuur van Friesland. Wij verzorgen graag alle catering en organiseren leuke activiteiten voor jullie groep.

Kom langs en ervaar het zelf! Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct een verblijf bij Zeilschool Pean.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 61 personen.

2. Is er een mogelijkheid om meer personen te verwelkomen?
Antwoord: Nee, de groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 61 personen.

3. Is er een minimumaantal personen vereist om de groepsaccommodatie te boeken?
Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal personen vereist om de groepsaccommodatie te boeken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident