“Groepsaccommodatie voor 62 Personen | Vind jouw Perfecte Plek”

13 september 2022

Groepsaccommodatie voor 62 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 62 personen? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jou! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Er is een ruime woonkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken, een terras met uitzicht op het water en meerdere slaapkamers.

De Jister

De Jister is de perfecte accommodatie voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring, zoals een grote woonkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken, een terras met uitzicht op het water en meerdere slaapkamers.

De Swarm

De Swarm is een kleinere groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf, zoals een ruime woonkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken, een terras met uitzicht op het water en meerdere slaapkamers.

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte groepsaccommodatie voor 62 personen. Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote accommodatie, wij hebben wat je zoekt. Kom langs en ervaar de magie van de natuur en de rust van het Friese landschap. Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 62 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 62 personen vinden op verschillende websites, zoals Airbnb, Booking.com en Vakantieparken.nl.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 62 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 62 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het seizoen en de faciliteiten. Neem contact op met de verhuurder voor een exacte prijs.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 62 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 62 personen verschillen per verhuurder. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de voorwaarden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident