Groepsaccommodatie voor 63 Personen | Boek Nu!

14 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 63 personen

Ben je op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 63 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Activiteiten

Naast het verblijf en de zeilboten en sloepverhuur bieden we ook verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan kano- of kajaktochten, een boottocht met een sloep, een strandwandeling, een kookworkshop of een workshop voor kinderen.

Catering

Ook voor de catering kun je bij ons terecht. We verzorgen lunch, diner, snacks en drankjes. We hebben een uitgebreid assortiment aan gerechten en drankjes, zodat er voor ieder wat wils is.

Kom langs voor meer informatie

Wil je meer informatie over onze groepsaccommodatie in Friesland? Kom dan langs bij Zeilschool Pean. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of bekijk onze website voor meer informatie: Groepsaccommodaties Zeilschool Pean.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 63 personen. Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 63 personen.

2. Is er een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

3. Is er een tuin bij de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een tuin bij de groepsaccommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident